Đedović: Srbija mora da sprovede energetske reforme – one uključuju povećanje cene struje i gasa

Ostavite komentar


  1. Dakle, EPS treba da trguje, a pošto ovde nema konkurenciju povećaće cene, onoliko koliko im ova mudra ministarka odredi da treba da povećaju prihode od trgovine i tako ćemo biti usklađeni sa propisima EU, a i njihova deca će biti još bolje obezbeđena… Živela SNSrbija.

  2. Selo Bare, opština Knić. Gospodo iz EPSa, proverite zasto se problemi prijavljuju svakodnevno. Ovakvih mesta kao Bare ima na hiljade u Srbiji. To su mesta gde se zatvaraju ambulante, škole, autobuski prevoz… što bi se ovde ulagalo bilo šta.

  3. nepodizite vise plate nego spustite cene za 40 osto inace sve ce stati za godinu dana, i posle vise nema povratka drzavo sta radis.

  4. Србија мора да преиспита намере министарке коју нам је неко наметнуо… Боље речено, треба преиспитати намере онога који нам је ову пошаст довео…

  5. Gospođice, povećajte plate do evropskog nivoa, pa onda neka struja poskupi i usklađujte je sa kime god hoćete.

  6. Kad nasa ekonomija trazi izlaze iz corsokaka u koje ih naravno nisu uveli (mali) potrosaci, najcesce zavuce ruku u dzep bas onih koji nisu kumovali strmoglavu. Tako se preko nasih ledja slamaju lose odluke i planovi, neracionalno trosenje resursa, slabi rezultati i procene upravljackih timova itd. I onda smo tu gde jesmo, zaglavljeni medju siromasnima u Evropi. Bez nade.

  7. Objavili ili ne ovaj dopis, ali moram da kažem da ova doslovce lupeta!! Po našim džepovima, naravno.
    Reforma se pretvorila u povećanje cena!!! Bravo za Norvežane

  8. Đedovićka ti imaš previsoku platu i sve beneficije kao ministarka, a šta ćemo mi sirotani koji jedva krpimo kraj sa krajem zbog velike inflacije. Moja je preporuka da ti svima nama platiš i gas i struju. Džaba povećanje i plata i penzija kada je inflacija otišla u bestraga i sve je poskupelo.

  9. Некад се за тешке пијанце говорило да су „Навипови манекени“. Ова је манекенка рио тинта и осталих анти природних булдожера.

  10. Da bi se sprovela reforma mora da se poveća cena struje?! Da li reforma podrazumeva povećanje plata u EPS-u ili kupovinu uglja i gasa iz inostranstva? Nema reformi bez zavlačenja u džep sirotinje.

  11. Umesto reformi i smanjenja troškova poslovanja (botovi + plaćeni spoljnji saradnici) veće cene.
    A investicija u neku novu elektranu ni na pomolu….

  12. Ma neka se ministarka pobrine da EPS ispostavlja tacne racune za struju, a ne da se utroseni kilovati obracunavaju po zonama i tarifama zaokruzivanjem na cele brojeve!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.