Đilas: Mali zadužio Srbiju za više od 20 milijardi evra, šest uzeto za infrastrukturu, preostalo „otišlo u potrošnju ili isparilo“

Ostavite komentar


  1. Otislo, zna se gde. U dzepove naprednjaka, a oni kupuju stanove, iznose iz zemlje na tajne lokacije…

  2. A sta bi ti uradio pametni Dragane Dj!?
    Sta bi uradio? Da ne bi izvadio pare iz svog dzepa da sredjujes infrastrukturu Srbije!?
    P. S. Ne gotivim ni Vuchica, ni SnS, ali svakako je uradjeno vise nego sto si ti uradio

  3. I on misli da će neko poverovati u to što je rekao.Ne postoji ta institucija koja će dati pare jednoj državi i da jednostavno ispare.

  4. Nije isparilo, evo bazenu na „Tašu“su najpre smanjili dubinu i to 2019. godine, a sada 2023. godine nabavka da ga prodube .Neverovatnooooo!!!

  5. KAKO GOD, NAROD NE SHVATA , CENU KORUPCIJE, VISOKIH KAMATA, UGRADJIVANJA U PROJEKTE,PLACAJU SVOJIM NIŽIM STANDARDOM

  6. Nazalost g Djilase, u ovom trenutku nemamo na politickom trzistu bolji ponudu od sadasnje vlasti uz sve njene manjkavosti.

  7. Svi ste isti,gospodo,dok dodjete na Vlast ne trošite vaše pare,već zadužujete gradjane,do besvesti a narod podvodljiv za 30 godina uvek povećanje a prosek Srbije u 80% gradjana od 250-350 evra.
    Kako možete toliko da pričate i zamajavate narod a punite svoje djepove iz budjeta Srbije kroz razne projekte….

  8. Mnogo kradu,zato se tako fanatično ponašaju i brane svog zaštitnika Vučića

  9. Не брине нас спољни дуг Србије, довољно је нарастао да брине о себи !?

  10. Zna se ko je i kakav je Djilas.Ali sve sto je rekao tacno je. Opasni lopovi i neznalice nam vladaju Srbijom.

  11. Ко ти је крив што ти ниси узео више кад си могао!?!
    Ови су се паметно и безобразно награбили!

  12. Ko se oslanja na Nikezićeve ekonomske teze, taj ne može a da ne ispadne glup u društvu.

  13. Kako rece dr Sinisa Mali: „Kao sto su se oni bivsi zaduzivali, t.j. gitarista Dinkic (inace jedno vreme savetnik njegovog carskog i apostolskog velicanstva Vucica) i dr Sinisa Mali?“ Ili sam ja nesto propustio? Bese li dr Sinisa Mali neki pomocnik ministra i direktor Agencije za privatizaciju dok su bili na vlasti „grozni zuti“? A da to nije bio dr Sinisa, toje bio samo Sinisa. Sada je to novi Sinisa, dr Sinisa!

  14. Doći će dan kada će Mali odgovarati za ekonomsku izdaju zemlje i štetočinstvo.

  15. To nije ništa novo da se lapa sve živo čega se dočepaju svi unazad 30 godina! Novo bi bilo kada bi počeli protesti protiv kradje državnog novca! Novo bi bilo na primer kada bi bili privedeno rukovodstvo SRBIJAGASA I DRP NOVI SAD GASA i bivše demokrate koje su to odobravale a koje su danas nestale ili su mnaji od makovog zrna!!! Novo bi bilo kada bi provalili i izbacili iz opozicije sve koji su kumovali Bahatoviću i ekipi iz SPS -a koji i danas snabdevajui novcem sve i svakoga, pa i medije koji propagiraju energetsku demagogiju!! Ovako Djilase malo ljudi vam veruje da bi ih konačno pokrenuli! Borite se vi za vlast i da okrenete još jedan krug! To je nevolja Srbije!

  16. Plagijator Mali je samo pion u Vučićevim rukama čiji jedini zadatak je da ga što duže održi na vlasti.

  17. Kad se sve sabere oko 6 milijardi dolara ove godine,taman toliko iznosi deo glavnog duga i rata ranije uzetih kredita,pa se sada vraćaju novim kreditima

  18. Lepo, ekonomski tigar gori od najgorih, svaki euro treba da objasne gde je otisap i za sta, ovde tuzioc ima pune ruke posla. Treba nama ona Rumunka Laura.

  19. 20 mil. € je nista,SLO ,60 mil.€ ,HR. 80 mil.€..,Djiki ima dobru žvaku…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.