Đilas: Režim se sprema da proda PKB za samo 100 miliona evra

Ostavite komentar


  1. Covek bio na vlasti.U eri kad se sve prodavalo,kad vec ima znanje sto nije tad prodao za veci iznos.Ili stavio preduzece na noge,d amu neterba privatizacija.Sad sa pozicije opozicije zna sta i kako,kad je mogao nije znao.

    1. Nije nista dobro uradio dok je imao vlast, on je poslednji pozvan da prica o tome kao bi trebalo voditi grad.

  2. Kako te nije stid da bilo šta kažeš o PKB-eu, kada znaš dobro do koje pozicije si ga lično srubio. Sada je premija da se izvuče bar neka korist od onoga što si ti maksimalno za sebe iskoristio. Nisu građani od juče, pamte.

  3. Djilas nije bio sposoban da sprovede nijednu privatizaciju, a poprilicno se obogatio na racun Beogradjana.

    1. Djilasu je jedini cilj bio da se sto vise obogati, nikada nije zeleo da podigne neku firmu i da sacuva radna mesta.

  4. Đile, koji je bio u vlasti, kada su rađene pljačke veka, a sve pod okriljem privatizacije i tranzicije, našao da zbori o nepoštenju i zlim namerama. E pa strašno.

  5. Djilas definitivno treba da bude opozcija! Odkako je otisao sa vlasti sve zna, neverovatno kako ga je opozicija prosvetlila!

  6. Zaboravio je taj detalj da spomene. Sve zivo su unistili ovi iz DS dok su bili na vlasti.

    1. Pa kako te nije sramota reci ovi iz DS sve unistili. Udi u analizu od 2004 do 2008 DSS i SPS najveca pljacka privatizacije bila. Od 2008 do 2012 u vlasti DS sa SPS, ljaic, Palma, Krkobabic i oni koji su izjureni iz DS Mali,Vesic i mnogi drugi sem DS svi su oni u talu sa Vucicem i SNS . zato i svi ostali kad svljujete na DS

  7. Prosto počinjem da zalim Djilasa, covek boluje od amnezije?! Neka ga neko podseti da je za vreme njegove vlasti sve rasprodato, ova vlast i da hoce nema sta da proda!

  8. Svoju sposobnost, Dragane, si pokazao za svog mandata kako u vlasti tako i kao gradonačelnik, a mi se još uvek nismo skroz spasli te tvoje sposobnosti. Tako da nemoj ti više da nas savetuješ šta treba i kako treba siti smo te.

  9. On je neko ko se dobro razume u „pljačku naroda“ ali ono što on „vidi“ i ono što je realnost oko PKB su vesti iz dve galaksije, njegove bombastične i osmišljene opet da po kozna koji put napljuje SNS, i srealnog stanja u kome se PKB zaista nalazi

  10. Svašta danas može da se čuje. Pa čovek sa njegovom ekipom prodao pola Srbije bud-zašto, dok su drmali Srbijom i sad on nešto priča…

  11. Čovek koji je po Srbiji rsprodao sve što se moglo rasprodati za šačicu para smatra sebe kompetentnim za bilo kakve analize i komentare. Sramota.

    1. Koliko je samo katanaca stavio na vratima firmi, sve su unistili a sad je naso da prica o ceni i realnosti.

  12. Ti si nasao da pricas nesto o prodaji, kradji.. Prodao si sve sto si mogao da bi ti samo zaradio. Sad znas da kritikujes druge.

  13. Poslao nam „razglednicu“ iz Porto Karasa Đido – dildo što rekao g. Basara. Kako, pa preko interneta, to je jedini način na koji on vodi politiku.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.