Đilas: Srbija bez ikakve reakcije gleda kako se siromaši zemlja i troše njeni prirodni resursi

Ostavite komentar


  1. Ali onda je provizija manja. To se deli na vec ustaljeni nacin i niko nece da se odrekne svojih hiljada evara. Muvam se poslom po Dedinju i tamo se osecam kao u Diznilendu. Klinke od 19 godina voze dzipove od 150.000 evra, a mene loze oko Kosova. Pali brate.

  2. Djilas govori o nacionalnim interesima a sam je učinio sve da zemlju osiromaši.

  3. E da je to sad nego minimum 35 godina a cinimi se I da su I zuti bili u Tom periodu

  4. Djilas nam prodaje priču kako je zemlja osiromasena, a svaku priliku je iskoristio kako bi je jos vise osiromasio i pokrao. To vec znamo

  5. Na cemu si ti čoveče,bio si i pokazao svoje znanje.Dok si ti opozicija Vucko ima da vlada koliko hoće.

  6. Tacno ovi je Vucicevi maksimalno pljackaju.
    Usput i Djilas se i te kako obogatio, iskoristio je to sto je bio u vlasti vrlo,vrlo dobro po njega.

  7. Ti si doveo NIS i dao im sve pumpe i sva prava.Treba kao ti da zatvore sve fabrike.

  8. Čovek koji ne samo da je trošio resusre SRBIJE već uzimao apsolutno sve što može da se prisvoji je Đilas. Jedino što njemu smeta je napredak naše zemlje na svim poljima.

  9. Dokle ljudi mlatite praznu slamu covek radio zaradio kako su mu omogucili plati porez drzavi ali vama smeta to sto necete doveka moci da uzimate proviziju lepo vam covek kaze oporezovati extra profit kao svugde u svetu tj ove kineze i ruse ali to znaci manje para za ljude koji se ugradjuju u ovakve sramne ugovore gde je sve prikriveno velom drzavne tajne

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.