Izvučeni dobitnici još dva stana u trećem kolu okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“

Ostavite komentar


  1. Zar istina ne sme da se kaze dvaput diskriminacija zivimo valjda u demokratskom drustvu ili ne

  2. OPET BEOGRAD.
    SRAM VAS BILO.
    REKLA SAM DA JE OVO NAGRADNA IGRA BEOGRADA A NE SRBIJE. DOKLE VISE MISLITE DA NAS PONIZAVATE.

  3. Voleo bih da znam ko je taj koji je smislio da raseljava srpske gradove i da stanovnicima Blaca. Šapca, Pančeva, Pirota… poklanja stanove u Beogradu.

  4. Odgovor Nisliji-To sam i j pre neki dan prokomentarisla na nekim portalu
    P.S.Ako Srbija ima 6 mil.stanovnika a“prestonica“ manje od dva mil.-po zakonu verovatnoce svki 3-4 stan bi otisao „Beogradjanima“(ko god je stigo i juce…-taj je).A do sada je najvise nagrda(nekada i Fiata 500 L odlzilo u Bg.

  5. Kako niko nedobije iz zapadne Srbije,Zlatiborskog okruga…samo Beograd,Pancevo,Obrenovac…sve namestaljka..kao i sve u ovoj drzavi….

  6. A kada se u rat ide,Beograda nema nigde???,koliko je Beogradjana mobilisano u ratu,u odnosu na unutrasnjostSrbije????,cela Srbija radi da se Beograd gradi…treba bojkovati sve pa neka Beograd zivi sam……

  7. Od ukupno 6 dobitnika do sada, 2 su iz BG-a.
    Da li je to realno po svim zakonima statistike?

  8. Ajd ljudi nemojte biti tako negativni! Čestitam dobitnicima, neka uživaju u osvojenim nagradama!

  9. Pa u Beogradu živi 1/3 svih Srba, logično je. Al sto ne poklanjaju stan negde drugde, tipa Subotica, Kraljevo?

  10. Poslala sam dosta računa samo sam jedan uspela da skeniram ostale sam morala ručno da ubacujemn da li zbog papira ili neznan šta je u pitanju na nekim se jedva vide brojevi i slova pa moram lupom da dešifrujem

  11. Korišćenje budžetskih sredstava za kockanje ili lutriju (a to je ova tzv. nagradna igra) bez novčanog učešča učesnika je krivično delo! Živo me interesuje kako je to regulisano Krivičnim zakonikom.

  12. Da nisu slucajno dobitnici clanovi sns a? Isto kao i sa loto dobitnicima. Svi su iz gradova blizu granice sa susednim drzavama. Lako prenesu novac. Pola stranci pola dobitniku u najbolhem slucaju.

  13. Било би пожељно да водитељ коначно научи и каже да је потребно унети ручно( кад код не може да се скенира) и ПФР рачуна И ПФР време, а како водитељ каже „.. треба унети ПФР рачуна или ПФР време..“!!!
    Није ИЛИ, него И.
    Треба унети оба ПФР и рачуна и времена!!!!!!!

  14. Mi u manjim mestima džabe šaljemo jer svi računi sadrže 5 brojeva. Svi do sadašnji dobitnici su sa 6 brojeva. Glupo je što šaljemo jer nemamo šanse dobiti

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.