Elektromonteri u EPS-u dobijaju bolje ugovore?

Nakon protesta radnika zaposlenih na "privremenim i povremenim" poslovima

Ostavite komentar


  1. Sve se to radi u velikoj nuždi,tamo gde broj radnika odlazi na rad u inostransvo,država sa ogromnim zakašnjenjem pokušava da zadrži ono što je ostalo,a ostalo je ono…Sve je manje varioca,montera-bravara,vozača,tesara,armirača,keramičara,rukovaoca građevinskom mehanizacijom,strugara,auto-mehaničara,već lekari,specijalisti,IT stručnjaci,elektro inženjeri…….Ali imamo vrsne majstore za auto kablove raznih proizvođača,šivača farmerki i tekstila,prodavaca,konobara,radnika u kladionici….

    1. Radim u eps-u na privremenim i povremenim poslovima od 8 februara 2010god sve do danas. Radim kao elektro monter vec 10god bez prava na bolovanje i odmor. Sramota je kako se ophode prema meni, ja sam za njihove radnike potrosna roba. Radim veoma rizicne poslove, na visini u trafo stanicama itd. Izgubio sam zdravlje a niko da nas zastiti! Sramota za ovu drzavu, zato mladi idite u inostranstvo da i vi sutra ne prodjete kao mi p.p radnici. A ovo sto kaze Grcic, laze , laze … 10 god na istom radnom mestu, bez bolovanja , odmora sa platom 25 000din.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.