EPS nabavlja vetrenjače, olovke s cirkonima, kristalni USB

Ostavite komentar


  1. treba tako….luksuzni materijal,isti broj radnika,povecanje cene struje,a ti rajo placaj…lepo kaze moj komsija-dok je curana, bice i podvaraka-

  2. Ma ne bi to EPS smeo bez vučićevog amina. Nego traje igrokaz u kome EPS kao i ostala javna preduzeća, nastavljaju sa bahaćenjem, onda se kao vučić na konferenciji, ne za štampu, nego za sebe, kao malo brecne na njih, a posle, kad se kamere ugase, pomiluje pečenjara po glavici i kaže – samo šišaj, batice, bar ti imaš iskustva sa ovcama i govedima.

  3. EPSu Vucic ne sme nista. Odmah ce da se dignu kolubarci, struje ce da nestane i svi ce da vide da su svi Vucicevi "uspesi" ustvar Potemkinova sela. Zbog toga ne pisite o crnoj situaciji u EPS, jer "ne da on njega"!

  4. Nije dosta pršuta i dagnje, digla se cena struje, mora na nešto da se potroši sav taj ekstra novac.

  5. Na žalost, zbog ovakvih stvari EPS i njegovi Radnici su anatemisani u javnosti već dve decenije. Istina je malo drugačija. Trenutno u manjim delovima EPS-a monteri samo što ne ispadnu iz vozila, sami skupljaju novac za tehnički pregled i održavanje vozila, plaćaju čišćenje poslovnih prostorija, kancelarijski materijal, "licnuju" osigurače i sl. Jednom rečju nemaju osnovna sredstva za rad. O elektromaterijalu i ostalim važnim uslugama koje utiču na redovno snabdevanje el.energijom i da ne pričam. A sve to zbog toga što neko nije sproveo ni jednu javnu nabavku. A ovamo kupuju olovke sa cirkonima i slične perverzije. Javnost treba da zna pravu istinu, ali to izgleda nekom nije u interesu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.