Er Srbija: Novi avion nacionalne avio-kompanije ATR 72-600 stiže u Beograd

Ostavite komentar


  1. Znaci rasprodaju flotu da bi uzeli avione u najam i to polovne takodje. Sad kad se otarase i ovih ATR 72 (Boeinga 737 vec su se otarasili) svi avioni ce biti u najmu. Ne platis jedan mesec i ode cela flota i kompanija sa njom.

  2. Niko od putnika ne voli taj avion.Bucan je,let sa njim traje znatno duze i kad je rec o najkracim destinacijama.Ima mali broj sedista u odnosu na ostalu flotu, manji nalet ,ne nosi se dobro sa losim vremenskim uslovima i zbog toga cesto ne moze da sleti na planiranu destinaciju pa se trazi alternativa,nema prostor za kargo a cak ni dovoljno za prtljag,leti na znatno nizim visinama u odnosu na Airbus.Jednom recju prevazidjen avion u svakom smislu.Jedini plus mu je sto trosi manje kerozina od ostalih lease aviona A/319 koji se nalaze u floti.Ne daj Boze nikome da za vreme losih vremeskih uslova bude putik u tom avionu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.