Gorivo u Srbiji poskupljuje u novembru

Nakon Putinove izjave da je Rusija spremna da ograniči proizvodnju nafte, cena brenta dostigla najvišu vrednost za poslednjih godinu dana * Mićović: Ako se nastavi trend rasta cene nafte, neminovno je da skoči i cena litre na pumpi * Sokolović: Proizvođači će preduzeti mere za stabilizaciju cena, a srpske pumpadžije su slobodne da formiraju cenu po svojoj volji
Dogovor o zamrzavanju cena nafte na svetskom tržištu povećao vrednost "crnog zlata"

Ostavite komentar


  1. Najskuplje gorivo imamo u regionu a sto se tice Evrope na trecem smo mestu po skupoci , najskuplju registraciju vozila imamo kao i osiguranje a rupa koliko hoces losi putevi slaba signalizacija ova vlast zna samo da uzima od ovog naroda i nista drugo …!!!!!

  2. Neka poskupi briga me ja već duže vreme sipam u Bosni.po 100 din litar.Kada pojeftini svuda osim kod nas skinu cenu
    Kade poskupi brže bolje poskupljuju .Protiv poskupljenja borim se još i smanjenom potrošnjom prema tome
    Dzaba ste krečili..
    .Žasto bi ja nezaposlen izdržavao raznorazne parazita između ostalih i botove kojih vidim ima sve više na ovom portalu ..

  3. A šta je sa plinom? Ubedljivo najskuplji TNG imamo u Evropi, 75 din za litar dok je u Bosni 41 din?? U Nemačkoj je 0.40 eur, svuda ga prihvataju kao ekološko gorivo jedino kod nas je način da se pljačkaju građani.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.