Gradonačelnik Kragujevca posetio sajam „Komdel Ekspo” 1Foto: Grad Kragujevac

Gradonačelnik, Kragujevca Nikola Dašić, posetio je danas 16. Međunarodni sajam komunalne opreme „Komdel Ekspo 2021” koji je na prostoru Šumadija sajma, ove godine okupio izlagače iz Srbije, Crne Gore, Republike Srpske i Bosne i Hercegovine. Po njemu „značaj ovogodišnjeg sajma ogleda se u jačanju regionalne saradnje i razmeni iskustava”.

– Zadovoljan sam što je sajam zaista dobro posećen i što imamo veliki broj izlagača, više od planiranog. Kao i uvek, mi težimo da Kragujevac bude centar, što je kroz istoriju i bio. Dobro je da se i u oblasti komunalne privrede okupljaju izlagači, ponuđači, ljudi iz struke, gde mogu uvek da se razmene iskustva, da se isprate najnoviji trendovi u tehnologiji i tehnici, kazao je Dašić.

Sajam „Komdel Ekspo” otvoren je juče, traje tri dana i na njemu su  preduzeća i proizvođači izložili: mehanizaciju i opremu, parkovsku galanteriju, kao i predstavili najnovije tehnologije u ovoj oblasti.

– Gosti Sajma komunalne opreme, prvi put su i mnogobrojne delegacije iz Crne Gore, Republike Srpske, Kosova i Metohije koje čine predstavnici lokalnih samouprava i javno-komunalnih preduzeća, što garantuje dobru poslovnu politiku Šumadija sajma, da približi potencijalne kupce našim izlagačima, izjavio je Aleksandar Lazović, direktor kragujevačkog Sajma, po kome je naredni korak u ovoj oblasti organizovanje međunarodnog, regionalnog sajma sa većim brojem izlagača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari