Inspekcija naložila zabranu daljih radova u Ruzveltovoj 21 u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Tu zgradu gradi AMSS. Treba inspekcija, malo dublje da poceprka, naci ce svasta.

  2. Hitno UKP u ovu službu, a tužilac da naloži proveru imovine svih bg gradj.inspektora. Javna je tajna da postoje zaštićeni investitori koji grade nelegalno i polulelagalno, naročito na periferiji Beograda, a pod zaštitom su ove mafije koja ne izlazi na teren u proveru kad je reč o ‘zaštićenim’.
    Dakle reč je o pravim kriminalcima u državnoj službi, koji su van kontrole sistema, ne plaše se države Srbije i posledica, tjs spremni su da idu na robiju, jer je reč o ogromnom novcu koji dobijaju od zaštićenih investitora (od 150-250 e po kvm)

  3. Nisu platili reket
    Svake godine nekoliko mrtvih radnika po sezoni, slepa pravda to ne vidi!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.