Izmenom Zakona o eksproprijaciji zemljište se oduzima po hitnom postupku

Ostavite komentar

  1. I bez tog zakona su narodu oduzeli zemlju za rudnik Čukaru Peki, a nisu im ni dinara isplatili

  2. Sve izmene Zakona treba posmatrati kroz prizmu ekspliatacije litijuma i brzog uvodjenja Rio Tinta u rudarenje u dolini Jadra. Ozakonili su pravo na ekspliataciju litijuma. Referendum je suvisan. Sve je zavrseno. Dzabe „zeleni“ krece.

  3. Prvo ispod zita provucena promena ustava gde nece trebati cenzus za referendum za Rio Tinto a sad i ovo upravo sa namerom da se gradjani ne pitaju nista!!! A mi kao ovce cutimo i ne bunimo se… ccc! A bese jednom jedan nebeski narod… ☹️

  4. Teška nesreća zadesi ovu zemlju a narod se ućutao,pogazio očevu,dedovu,pradedovu borbu za zemlju i slobodu.Da nam neko radi interesa raseljava dedovinu,uništava njive i šume,iseljava kad god poželi aloooooo Srbijo!

Ostavite komentar

Ekonomija

Naslovna strana

4. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.