Ju Jong: Vraćena vitalnost fabrici

Ostavite komentar


  1. Kako vidim na fotki,dva "kljucna" lika,aleksandar vucic i goran knezevic,NE NOSE SLEMOVE !!! Kad““ je bezbednost na radu u pitanju,tu nebrinem.Ovaj "dvojac" ima zajedno staza u privredi da im nece pasti nista na …pamet,..uuupsssss, na glavu !!

  2. Kako ide ona pesma:"Plamene zore bude me iz sna,celicna jutra dim iz dimnjaka….itd,itd " !! I po servilnom "stavu" ministra privrede,vidi se "ko je tito a ko proleter" !! Fuuuuuuj !!!

  3. Još jednom se pokazalo, da je odluka Vlade da rizikuje i pokuša da spasi železaru po svaku cenu, čak i pad Vlade kao posledicu gubitka velikih sredstava iz budžeta, bila pravi izbor i da se u rizik ušlo zrelo i promišljeno.

  4. Premijer je neposredno najzaslužniji za opstanak i podizanje Železare, za stara radna mesta i nova kineska ulaganja od čak 12o miliona dolara.

  5. Zahvaljujući kinezima opstalo je preko 5ooo radnih mesta u Smederevu i čitav taj kraj.

  6. Železara je bila teret budžetu Srbije, mesečno blizu 1o miliona evra, sada nam u 2o17 donosi 1 odsto BDP i nove stotine miliona za budžet Srbije.

  7. Ma kinezi su čudo! Srbija ima odličnu saradnju na svim poljima i braća kinezi su uvideli da smo odlični za razvijanje i napredak na svim poljima. Sa kinezima možemo da razvijemo i nuklearni program, a i svemirski. Uskoro ćemo slati naše astronaute na mesec, u zajedničke baze Kineza, Rusa i Srba! Moje predviđanje će se ostvariti jer Srbiju očekuje napredak i prosperitet na svim poljima!

  8. Kinezi odusevljeni engleskim valjaonicama!!! He, he… E, jos samo da izgrade pogon vakuumiranja celika, jos jednu energanu, pogon galvanizacije, revitalizuju opremu i srede otprasivanja, pa ce Zelezara stvarno postati konkurentna u Evropi. Zelim im puno uspeha u toj zamisli! A to ce biti na sveti nikad…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.