Kamen temeljac za treći blok TE "Kostolac B",

Ostavite komentar


  1. ekološke dozvole? Razvijeni svet ubrzano napušta energiju iz uglja, jer se ona ne može napraviti čistom, čak i po cenu skuplje proizvodnje! Iz kog su veka ovi ljudi? Hoće li Srbija početi u bilo čemu da sledi trendove 21. veka?

  2. Da li ja u jutarnjem dnevniku RTSa dobro razumeh Milorada Gačića, prvog čoveka EPSa, kada reče da ““ulažu velike napore da naši podizvođači dobiju što veći procenat učešća u radovima““ … pa zar se to ne ugovara (dogovara) pred početak radova ???

  3. Koji su to stručnjaci! Ne razlikuju ašov od lopate! Brnabićka, Antić i ostali, beton u kamen temeljac, ubacuju ašovima umesto lopatama, kao što ceo svet radi. Šta reći?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.