Koje su najzaduženije države u Evropi?

Ostavite komentar


  1. Da ne čitam….u odnosu na standard,ubedljivo Srbija!
    A da…mi nismo u EU…

  2. Javni dug Kosova je bio 0% kada su proglasili nezavisnost. Posto Srbija nije priznala tu nezavisnost Kosova mi smo preuzeli da otplacujemo njihov dotadasnji dug. Pametno, nema sta

  3. Ko će vraćati njihove dugove, a tek pomoć Ukrajini? Možda i zbog toga Ukrajina mora pobediti

  4. Bre Dobro jutro Dragi moj Rodjo u tudjini ja mislim da ste Vi Srbijanci Nazalost Zvanicno u Pravu ,Drzava I Ekonomija I prvo Dugovi.Koliko je ko Zaduzen u Kapitalistickoj Evropskoj Uniji +Kamata pa ce prvo morati Da Vrati Kamatu+Interes Gazdama u Evropskoj Uniji pa ce onda Tek Moci Da Udje , Nazalost ludo Ali istinito Zvanicno u Evropsku Uniju, Nazalost.!?

  5. Inače, Srbija plaća javni dug za tzv Kosovo, koje traže priznanje, ali ne plaća dugove koji bi trebali da im pripadnu

Ostavite komentar


Ekonomija

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije 10

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije

Nezadovoljni zbog toga što mesecima ne primaju lične dohotke radnici Železničkog integralnog transporta, predvođeni predstavnicima Sindikalne organizacije ŽIT Beograd i Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata ŽIT-a, u ponedeljak i utorak u periodu od 10 do 12 časova potestovaće ispred zgrade Vlade Srbije u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.