Koliko koštaju ćevapi, pečenje, pice, čorba i salate u restoranima po Srbiji?

Ostavite komentar


  1. Radnička klasa i penzioneri u današnje vreme ne idu porodično u kafanu na nedeljni ručak. Nekada je to bilo sasvim normalno, prihvatljivo za budžet porodice, ali danas je to luksuz, nepotreban, skup i nesrazmeran u odnosu na primanja, izdatke, lekove…. život!

  2. Kakva lepota od fotografija , ovo se jede jednom u mesec dana ne svaki dan a nije ni skupo toliko ako se jede jednom mesecno . Nego trebali ste da stavite neko jelo koje ima Mislenovu zvezdicu i neko Pazarsko ili Leskovacko kao sto je trenutno u tekstu cisto da vidimo razliku .

  3. Libero, najskuplji je Niš jer mora ostati isto novca kvazi ugostiteljima, preduzetnicima kao i ranije. A kako kaže gospodin Mitoć, plate su nerealno povećane, stoga se kreću sada nerealnih 35-55 hiljada. Pojedinci koji su zaista vrhunski mogu nekom mukom oko 70 da dobiju, naravno ukoliko su hobotnice.

Ostavite komentar


Ekonomija

INTERVJU Mario Reljanović: U mnogim mestima u Srbiji radni odnos se posmatra kao redak kapital i pristaje se na sve da se u njemu ostane 10

INTERVJU Mario Reljanović: U mnogim mestima u Srbiji radni odnos se posmatra kao redak kapital i pristaje se na sve da se u njemu ostane

Koliko su prava radnika u našoj zemlji dobro definisana? Zbog čega se u Srbiji ona često krše? Zašto zaposleni i kada su nezadovoljni tretmanom poslodavca ostaju u radnom odnosu, pitanja su o kojima smo uoči Međunarodnog praznika rada razgovarali sa Mariom Reljanovićem, predsednikom udruženja Centar za dostojanstven rad i naučnim saradnikom na Institutu za radno pravo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.