Stočar iz Kovilja: Uginuće mi konji i goveda na Krčedinskoj adi, ne daju mi da ih prevezem na kopno

Ostavite komentar


  1. Ako je ovo tacno iskreno ne sumnjam, pa pitam g. Vucica koliko nisko covek moze da padne da bi radio ove stvari pod pokroviteljstvm g. Vucica, imali vas bilo gde g. Vucicu da skrenete svojoj bratiji da se malo uljudi, doci ce jednoga dana do promene nece moci bas svi da pobegnu. Napredno. Ziveli

  2. Ima najava na društvenim mrežama i lažljivim medijima da se konstruiše priča da je vlast kriva i za visok vodostaj. Okreni, obrni, bajebaće stoka na adi i ovaj mučeni domaćin, koga žuti koriste.

  3. Budimo ljudi, iako smo Srbi! Manite se glupih komentara. Neka pomogne ko moze jadnom coveku i jadnim zivotinjama. Kakvi smo to postali? Nigde empatije..

  4. Imajte milosti za stočara i za životinje.Kakvi to ljudi postajemo.Nemogu da dođem ksebi.Da li je moguće?

  5. Ima pravu ovaj ssto rece da ovaj stocar zuti stocar.Drugo ako nema dovoljno hrane na ostrvu lajsse doneti hranu na ostrvo nego seliti stoju.Seliti stoku je citav poduhvat.Neobjasni dobro ko mu to neda da preseli stoku ako zboh hrane ponavljam bolje i laksse doneti hranu sa kopna na ostrvo.Niste naveli koji je to problem svi navedeni problemi su u magli.Ja sam za to i zalosno je ssto je do ovog i dosslo tdeba stocarima tamo pomoci.I koliko sam gledao jednu reportazu o stocarima sa Krcedinske ade pa nije tamo samo ovaj goslodin bilo ih vise stocara .SSta je sa ostalim stocarima treba javnkst da zna o svemu tamo koje probleme stocari imaju .Ovako ovo bombasto na racun vlasti je nedoreceno i nezna ss ssta je istina prava.A istina je malo drugacija possto sam upucen u probleme koji stocari imaju.A probleni su veliki koliko je veliki i vodostaj Dunava.

  6. Šta je pesnik hteo da kaže ? Ništa mi nije jasno. Ko mu ne da i zašto ? Gde da ih pretera i dotera ? Vodostaj je i ranijih godina bio visok, šta je onda bilo ? Mutno i tendeciozno napisano.

  7. Није стоку учланио и то је проблем, чим учлани решен проблем

  8. Novinari bi trebali da se raspitaju u Gardinovcima. Ko je angažovao advokate i kojim povodom u vezi ade.

  9. Kako je moguće biti vlasnik zemlje na ostrvu? Inače, u svakom slučaju treba pokrenuti akciju da se stoka spasi.

  10. Šta hoće ta neotesana seljačina Rističević. Kaže da čovek bespravno koristi pašnjake. A on je do sada sve pošteno koristio i grabio od ove države. Umesto da pomogne čoveku da spase te jadne životinje on gleda kako da profitira i da dodje do njih pa mu pravi spletke sa svojom bratijom. Nije imao od koga da uči. Jadni pošteni a ustvari mafijaš.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.