„Poništiti konkurs, moguće i krivične prijave“: Stručnjaci o pozivu za energetske subvencije građanima koji je Opština Mladenovac zatvorila za samo jedan dan

Ostavite komentar


  1. Niste jedini. U opštini Aleksandrovac sredstva su dodili samo simpatizeri SNS. Drugi nisu znali uopšte da postoji konkurs.

  2. I u Valjevu isto stopirali konkurs još dok nije istekao rok za prijava. Nadamo se sudskom epilogu po podnošenju krivičnih prijava protiv odgovornih.

  3. ćemo se praviti blesavi? Svi znamo da imamo posla sa bahatom bagrom koja se osilila! Da neće neko podneti krivičnu prijavu kod npr. Z. Dolovac i očekivati postupanje u skladu sa zakonima??? Veruje li neko u Deda Mraza? Pa imajte to na umu 17.decembra?? Ili ćutite i dalje saginjite kičmu???

  4. Ma, šta je vama? Nije u pitanju samo Mladenovac! Vi iz „Danas“-a se samo na BGD i okolinu usresredite. Postoje u ovoj zemlji i drugi gradovi i opštine. To sa subvencija a energetske efikasnosti se odnosi za celu zemlju. S toga svuda je oglašavanje, formalno, trajalo oko 2 dana. Neformalno je trajalo oko 7 dana. Neformalno je podrazumevalo: da su oni koji imaju veze, u opštinama, se prvo prijavljivali, i tako ispunili novčanu-predviđenu kvotu, pa se tek onda pojavio oglas-konkurs. Zbog toga je, skoro svuda, trajao oko 2 dana, jer su predviđena sredstvaveć potrošena?! Kada pogledate, navodne, uslove, svake opštine u zemlji, tu neme nikakvih egzaktnih kriterijum za dodelu sredstava?! Jedini kriterijum je BURAZERSKOSTRANAČKI. To je slučaj i u Žablju-svedstva su potrošena-opredeljena-dodeljna određenim ljudima PRE OBAVLJENOGA OGLASA-JKONKUTSA (POZIVA)?! Običan uvek tu nema nikakve šanse, pomirite se time!

  5. Dodjite do opstine Rakovice pa probajte da konkurisete za subvencije vezane za energetsku efikasnost. Samo clanovi Kartela mogu da ocekuju subvencije.

  6. Све то у затвор кад лопови оду са власти.И одузимање нелегално стечене имовине.Мала смо ми земља да се оволико краде.Сви на изборе.

  7. Kao i sve što je i Srbiji namešteno preko partijskih drugova tako i ovaj konkurs ništa novo samo prepisano

  8. Isto je i ovde. Zna se da samo njihovi pajtaši mogu da prođu na konkursu ,čak se zna i koje firme rade prozore i izolaciju. Podobne

  9. Pa šta ste očekivali od ljudi koji su već dvadeset i kusur godina na vlasti, samo pod drugim brendom. Jedino su im šiljci na cipelama duži i stomaci veći za sve ove godine. Treba uraditi stolariju na vikendici,garaži, poslovnom prostoru itd. Umesto toga dobićemo socijalni paket pred izbore. Ako se pitate šta je sadržaj,evo znam iz prve ruke.
    – ćuteći narezak 1 kom
    – pašteta 50 grama 2 kom
    – šumeće tablete C vitamina 1 kom
    – supa u kesici 2 kom
    – pola kila pasulja gradištanca obogaćen proteinima od gagrice
    – pola kila pirinča sa po nekim leptirom moljca
    – kilo brašna sa potpisom miša
    – jedna kesa makarona
    – litar ulja
    E,za kilo šećera ne mogu da garantujem. Ko te pita za stolariju.

  10. Poništiti sve konkurse koji su zatvoreni pre roka ,,zbog velikog broja prijava“.Ko i na osnovu čega odlučuje šta je to veliki broj prijava,kada zakonski rok nije istekao.Igramo se.

  11. SNS se nakačio na državne jasle kao da im je prćija ali ne daju ništa nikome drugom. Greška!!! Bahatija bratija od Turaka Osmanlija. Zemlja je opljačkana, osiromašena, zadužena. Svuda su nesposobni kadrovi sa kupljenim diplomama. Svi obrazovani otišli u inostranstvo a ovi prodaju statistiku da su pobedili nezaposlenost. Primitivizam, nekultura i kriminal, to je njihova vlast.

  12. Isto je i u Ivanjici…prvog dana konkursa kada smo pitali sta nam treba od dokumentaciju su nam rekli da su sredstva utrosena

  13. 17 DECEMBAR dan D za jadan ovaj narod. Pozivam sve normalne ljude da krenemo taj dan sa skidanjem ološa sa vlasti. Omladini, izađite i borite se za svoju budućnost.

  14. Kakva je to ekipa, nezasita. Uzimaju na sve strane, sve sto mogu
    Dok odu s vlasti toliko ce se obogatiti da cemo mi postati njihove sluge.

  15. Sve isto se desilo i u Petrovcu na Mlavi.Sve je u saglasnosti ministarstva.

  16. Već „viđeno kod SNS“! „Šapići, Vesići, Babići, Mitrovići“& bratija, nelegalno sebi sagrade „hramove“, potom protivzakonito urade dokumentaciju, i onda „kao“ odrede kratak vremenski rok, tobož za sve, da se to legalizuje, a naravno samo ONI, to „uspeju“ da urade?! Boraniji raji „istekne rok“ za predaju dokumentacije, ili im ako kojim slučajem imaju, po običaju „fali onaj jedan papir“!?

  17. Da , secamo se od 2000. kada je bilo puno subvencija . Poljoprivreda, zamena stolarije, kotlova… ili nije?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.