Ljajić: Dolazak Ikee šansa za domaće proizvođače

Ostavite komentar


  1. Domaci proizvodjaci imaju sada konkurenciju, sto nimalo nije lose, konkurencija je uvek dobrodosla i motivise nas da budemo jos bolji i borbeniji. Potrosaci ce se, naravno, preorijentisati na kupovinu jeftinijih proizvoda, pa makar to bili proizvodi Ikee.

  2. Ikea ima samo dva srpska poizvoda:Oklagiju (kupuju samo triput razočarate tašte!) i dasku za seckanje – oklagije (kupuju triput razočarati zetov!!!)

  3. Sami privrednici da pokrenu spor pre Hrvatskim sudovima, jer država ne može! A šta država može da uradi za građane, njene privrednike,proizvođače?! Sramota!

  4. Koliko ja znam Simpo Vranje je namestaj radio po narudzbini za Ikeu.To pokazuje da i nasi proizvodjaci mogu da rade sa istim kvalitetom ako ne i boljim i da budu uspesni.Sam dolazak Ikee ce napraviti konkurenciju ali su i nasi proizvodjaci spremni da ispune sve uslove i budu podjednako kvalitetni u izradi namestaja kao i Ikea.

  5. Nasi proizvodjaci sada mogu da sebe prikazu u najboljem svetlu, jer zdrava konkurencija je dobra i time ce nasi proizvodjaci uci u trku za bolji kvalitet.

  6. Мислим да Србија треба да гледа себе и своје интересе, како каже министар, да се помогне домаћим произвођачима да буду конкуренти наравно.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.