Mali: Od jutros 500.000 dece dobilo pomoć u iznosu od 10.000 dinara

Ostavite komentar


  1. Čemu hvalisanje, lažni doktore! Znate li šta može da se kupi, jednom detetu za 10000 dinara? Stidite se svojih demagoških i prevarantskih podmićivanja većine sirotinjskih porodica Srbije, dok se vi bogatite na njihov račun.

  2. Sa sajta Direktno-naj sretnija država Danska-oni deci ne daju ništa jer misle da se deca trebaju naučiti da brinu o sebi.Neće reći nemoj ovo,ono već kad upadne u nevolju sam da se brine da izađe iz nje,kod njih jaslice bez sličica,boja.Podelili novac za kockarnice umosto za vrtiće.Deliti narod na mlade,stare,bolesne,decu,sa kolima,bez kola je gemocid nad solstvenim narodom naročito među narodima koji propagiraju jedinstvo, sabornost, solidarnost
    Kockarnice će zabeležiti promet.Kao i kod „dečijih dofataka“ deca videti neće pare niti dobiti ni bombonu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.