Mali: Povećanje minimalca najmanje 10 odsto (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. A te dve godibe cete da idete sa besplatnim sendvicima i da lepite plakate za vucica. Jer mi minimalac ne moze da pokrije minimalnu potrosacku korpu, kredite tesko dobijate i ako dobijete kamate su duple ponekad.

    Po meni bolje da su krediti uzeti za povecanje minimalne plate, penzije… kao sto je radila prosla vlast. A da je energo projekt i ddugih 200 srpskih kompanija gradilo puteve i zgrade po rusiji, evropi… i tako iskoristimo tudji ekonomski rast da nam zarade drzavnih firmi dodju u srbiju kao i porez na dobit njihovih kooperanata.

    Ovako macku o rep, sto bi reko vucic. Jer oni opet idu u nove subvencije strancima a drzavne firme padaju sa akcijama i nemaju poslove. Koje im je prosla vlast uspesno obezbedjivala u rusiju, kazakstan… termoelektrane su gradili do malopre vece od kostolca koje rade kinezi.. a ko radi beograd na vodi, dinara nece videti energoprojekt koji je prosao tender, sve ce uzet podizvodjaci sumljivih biografija i bliski vlasti..

    Tako da, imate besplate nesdvice kod vucica, nemojte slucajno podrzavat đilasa i druge, jer mozda vam objasne zasto nismo bili pred bankrotom i zasto nije pametno da Dačić-erdoganova pevaljka, opet bude premijer. msm. treba li se podsetit sta je radio kao premijer…

    Meni je žao ali oceigledno ce biti, sendvici od sns-a jos dve godine. Ali nazalost tada ce minimalana korpa da se izjednaci sa ovom u CG i bit ce oko 55.000 din

  2. Da poslusam ministra i pocnem da ulazem u sebe: Ministre gde mogu da se uclanim u SNS? U Srbiji nema boljeg ulaganja, a posle cu i neki doktorat. Cuo sam da ne mora i fakultet.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.