Marijan Rističević: Plavšić brutalno laže, očekujem od ministarke da nam saopšti kako su se životinje našle na delu gde on nije zakupac

Ostavite komentar


  1. Ovog ološa Rističevića kad vidim dodje mi da plačem..u očima se vidi da je čovek zlo

  2. Znaci Marjan navodno zna nešto o gospodinu Plavsicu i ista saznanja će upotrebiti ako Plavsic nešto progovori o njemu. U suprotnom će cutati. To se zove prikrivanje krivičnog dela i ucena i za to se odgovara. Upravo smo svi dobili dokaz o tome.

  3. Neka prvo Rističevic odgovori koliko on zemlje ima u zakupu, da li placa taj zakup državi, da li vraća kredite koje je dobio od banaka na svoje ime i ime supruge ….

  4. Ko tebi Rističeviću više bilo šta veruje, posle one krađe iz robnih rezervi.
    Tada su te žuti zaštitili, a danas te štiti Vučićeva partija.

  5. По закону су пашњаци слободни. А Ристичевић у,наравно, не верујем ни реч.

  6. Poštenjačina nema šta i da mu verujemo.
    Bolje bi bilo da ćuti, nije ovo Skupština pa da lupa.

  7. Nešto mi nije jasno. Zašto se uvek preti tužbom, kad neko nešto kaže. Po meni ako izrečene tvrdnje nisu tačne šta ima i da komentarišeš. Baš te briga ako si čist. Bar je nekad tako bilo a sad odmah tužba. A drugo, dotični nema veze sa tim delom Dunava, kako zna tačno koliko čovek ima grla, koliko dobija subvencije, koliko grla ima u štali kod kuće. Što ga to interesuje, a ne odmah tražiti objašnjenje od ministarke i šta ti ja znam. Jednostavno ne pridaješ toj izjavi neki značaj. Bar je nekad tako bilo. Možda sam ja staromodan, pa ne razumem ovo današnje vreme, ali ipak, iako sam u sedmoj deceniji života, logično kad razmišljam, ni čovek nebi dao bez veze takvu izjavu ako baš nije nešto od toga tačno. To je moj mišljenje. Nadam, se da ne grešim. A Krčedinska ada se uvek smatrala kao oaza gde se slobno drže životinje. Pogledajte samo razne reportaže televizije o toj adi godinama unazad.

  8. Marjan poštenjačina, svu državnu zemlju u Sremu on obrađuje to znaju čak i bačvani sa ove strane Dunava.

  9. Jel onaj koji je pokrao žito iz Robnih rezervi? Jel onaj što sedi u poslaničkoj klupi i laže i napada?

  10. Bežeći od poplavnog talasa,instiktom životinje traže spas i od vode i od batinaša koji ne dozvoljavaju da se životinje evakuišu,niti da im se doturi hrana.Ovde će pre da se pita tužiteljka Dolovac nego ministarka poljoprivrede.

  11. Bilo gde da se ovaj Rističević nađe, uvek neka muljavina, nešto smrdi, neki marifetluci…

  12. Ако нам у Скупштини седе овако неморални људи као што је Ристичевић онда смо дошли до дна.

  13. Dok se bude kuckalo od kuce a ne izlazilo masovno na proteste nista se nece promeniti

  14. Bitango Rističeviću, prvo da utvrdimo ko je pokrao a onda zbog prikrivanja krađe „zapalio“ žito iz robnih rezervi? Prvo to da razrešimo pa da odgovaraš za mafijanje i maltretiranje po Krčed.adi…..

  15. Gospodin-robne rezerve bolje da je odćutao jer je celom svojom izjavo potvrdio sve što je gospodin Plavšić javno izjavio

  16. Čika marjan je zreo za vukagije kao ostali njegovi drugari. Posto je smrtna kazna ukinuta.

  17. Gospodine Risticevicu, braco Ilija i Dane Loncari sitno vam se broji. Mogli smo i mi da vam stanemo na put kao vi Malom Seljaku, ali ne…. Hocemo da svi drugi vide kuda vodi i koga brani vlast iza koje se Marijan krije. Cak sam siguran da ni Vlast ne zna sta doticno smece od coveka radi. On kao da planira da zivi jos 400 godina, pa dokle majku mu, nemas samo ti usta da jedes, pusti male ljude da zive, oni nece da se bogate, njih to ne zanima. I da ti kazem nesto u ime svih ljudi koji smo dosli da pomognemo, tom istom Miletu ili bilo kom od drugih koji imaju isti problem ali ih je strah da pricaju bilo sta jer su pretuceni, njima SVIMA da covek da po 200 000e za razliku od nas ( koji bi kupili stan, kucu, auto…) oni bi kupili opet kravu, svinju, magarca. Jer taj zivot zive od ujutru do uvece i svakog narodnog dana. A vama savetujem da se necete uprljati u blatu koji oni gaze decenijama, vec u stolici na kojoj sedite, a sedite na guzici koju prstavlja vas obraz. Svako dobro svakom seljaku, i hvala vam jer ste od pamtiveka vi bili temelj svakog naroda.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.