Mihajlović: Neki objekti moraju da se ruše

Ostavite komentar


  1. Ovde je već godinama ključno pitanje koje niko, pa ni ministarka ne sme da spomene: zašto Srbija, kao mnoge druge zemlje, u kojima je problem nelegalne gradnje time rešen, ne donese zakonsko rešenje po kome će svakome ko gradi objekat nelegalno, biti isti srušen O TROŠKU PREKRŠIOCA ZAKONA, plus kazna? Paralelno s time, dobro plaćati građevinsku inspekciju, da ne moraju da ćute i prave se ludi, plus dati im procenat od svake kazne za nelegalnu gradnju!

  2. Novi Sad, na tuđem placu pored tuđe kuće podigao svoju nelegalnu i dozvolom neodobrenu kuću i živi u njoj. Sada čeka da dobije legalizaciju koja je na putu. Novi Sad – Gavrila Principa 8. Toliko o najavi Ministarke.

  3. Gospodjo Mihajlovic, rodjeni brat vaseg "kadra" u skupstini opstine Grocka , gradi kucu na trotoaru, a trotoar na ulici. Zar misli neko da ce mu taj objekat stvarno biti srusen?

  4. U normalnim zemljama onaj, koji nelagalno gradi, prije nego mu se objekat srusi salje se u ludnicu.U Srbiji bi, prije nego sto neko postane ministar, trebalp da bude poslat na psihjatriju.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.