Mihajlović: Očekujemo dolazak 1.500 kruzera u Srbiju

Ostavite komentar


    1. Prosle godine su Dubrovnik i Kotor imali oko 400 poseta kruzera!Najmanje 1500,Zorana,Zorana!Bice kao sa peracima prozora!

    2. Krajem osamdesetih, nas nekoliko entuzijazista nautičkog kluba u Zemunu napravili marinu od svojih para koja je bila … ma ne mogu je po funkcionalnosti i izgledu uporediti sa ovom skalamerijom koja je koštala…nikada nećemo saznati koliko. Pokazaće nam Zoranina nova tašna.

  1. A u kruzerima sve mladi muskarci iz Sirije,Pakistana,Bangladesa i po koji vodic iz Turske.

  2. Ha, ha, ha! Pa naravno da ce kruzeri doci u Srbiju, jer ih niko drugi NECE! Oni su posast za domaci turizam. Iz jednog broda istresu hiljade sitih i pitih putnika koji u gradu u kome provedu par sati ni kafu ne popiju. Ceo svet se buni protiv ovih tvrdjava koje unistavaju obalu i istresaju smece i fekalije. Posto ovo „nije“ predizborna kampanja, moram da priupitam kakve blage veze ima jedno pristaniste sa nautickim turizmom? Zato sto: „Opšta povezanost nautike i nautičkog turizma pre svega podrazumeva skup delatnosti, veština, društvenih odnosa na moru ili su u vezi sa morem“. Samo trucaju gluposti svojim sledbenicima koji ni o cemu zivom, osim piva i realitija, nemaju pojma.

  3. idu neki izbori? a ja pomislio 15000 kruzera….sto da ne? ionako se u Srbiji moze nekaznjeno lagati koliko hoce.

  4. Na svetu ima 278 kruzera,oko 50 % plovi Mediteranom i Karibima!Tek desetak plovi recnim rutama u Evropi tako da ce morati ako plove cele godine da pristanu u Zemunu svaki po 150 puta!

    1. Neće biti ni jedan kruzer dok ne bude 30 dana bez zaraze sa korona virusom, a to sa ovim prefarbanim radikalima ne može da se dogodi.

  5. Ovde je izgleda otvoren konkurs za rekreaciju raznovrsnih ludila ?

  6. Rasturili ste železnički saobraćaj, pa ste sada krenuli na vodni saobraćaj.

  7. Ko je sampion u laganju veci od ovo cetvoro kretena?Mihailovicka je prevazisla i sefa u laganju,pre 9,5.milijardi evra u infrastrukturu sada 1,500.kruzera?Zeno dozovi se jednom pameti ako je imas?

Ostavite komentar


Ekonomija

Na sajmu u Mostaru 26 kompanija iz Srbije 10

Na sajmu u Mostaru 26 kompanija iz Srbije

Direktor Sektora za strateške analize usluge i internacionalizaciju Privredne komore Srbije (PKS) Mihailo Vesović ocenio je danas da će srpske firme na 25. Međunarodnom sajmu privrede u Mostaru ostvariti odlične kontakte, imati kvalitetne sastanke i dogovoriti nove poslove.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.