Ministar privrede: Stečajni postupak u Srbiji dovesti na evropski i svetski standard

Ostavite komentar


  1. Pa ŝta da stavite pod stečaj da bi prodavali kad ste sve veċ oglodali poslednjih trideset godina?

  2. Добра замисао. Али, прво уведите правну државу, прихватите законе ЕУ који се тичу привреде, финансија , правних органа, наравно после правих и слободних избора под контролом ОЕСЦЕ.

  3. Šta sa minimalacima. Zar minimalne plate nisu predviđene za firme koje su u stečaju i to najviše 6 meseci. Minimalac prima 300-400000 ljudi i ispada da četvrtina firmi u stečaju…

  4. Samo su nagrade stečajnim upravnicima svetske sve ostalo baš srpsko….kontrola rada, prihvatanje troškova od strane stečajnog sudije na časnu reč, zloupotrebe imovine privrednog subjekta u stečaju, alavost stečajnog upravnika i šikaniranje radnika sve u cilju nameštanja prodaje najčešće sebi….sve je srpsko i već vidjeno samo su “ nagrade“ milionske i svetske. Koji sarkazam u nazivu nagrada. Za šta nagrada…prepisani evropski zakoni u srpskim uslovima. Meraja za lopove. Uz svesrdnu podršku iz ALSU i privrednog suda. Na prste se mogu izbrojati čisti postupci i zakonit rad. A ovaj ministar će sve to da uredi. O kukovom letu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.