Momirović: Ovo nije 1989. godina, cene osnovnih namirnica u Srbiji značajno jeftinije u odnosu na Evropu

Ostavite komentar


  1. Kako vas vise nije sramota da lazete. Standard nam je medju najnizima u Evropi. Gorivo mozda i najskuplje u regionu. Uzas, uzas, uzas.

  2. Kamo srece da je 1989 kada smo imali veliku zemlju jaku industriju Mir medju narodima standard Kada si ti I tvoj sef bili Niko I NISTA Kamo srece

  3. Kobajagi ministre zar vas nije ucila mama da nije lepo da se laze?U Americi mozete da nadjete slicne cene kao kod nas,a o EU i da ne pricam.Jedino sto je kod nas jeftino je ljudski zivot i parizer.

  4. Ovaj se gađa sa činjenicama a nema pojma, za 50e u Merkadoni, Barcelona za 30% jeftinije možete da kupite kvalitetnije namernice nego u Maksiju. Ako želite da vam pošaljem račun iz Mekadone vrlo ću rado.

  5. Ministre trgovine. Ne prodaju se cene, nego proizvodi. Cena može da bude viša ili niža, a proizvod jeftiniji ili skuplji.

  6. Samo da podsetim nazovı ministra. Te godine je Ante Marković stabilizovao kurs, stvorio preduzetničku atmosferu a EU nam nudila članstvo. Videlo se neko svetlo na kraju tunela.

  7. Da bre to pričaj nekom drugom.prvo uporedi cene daj izjavu.znamo cene koje su na zapad.znamo koje su tamo plate koje su ovde minumistre

  8. O cemu ovaj prica,U Dubaiju cene iste ili nize,gorivo 60 din.,automobili jeftiniji,polaganje za auto od 1000e.Naravno ne racunam luksuz!

  9. Do kada vise neodgovornih izjava….hoce li neki zakon o sankcijama ovakvih istupanja odgovornih lica,da vratimo znacenje i smisao pojma drzavni sluzbenik?????

  10. Koju inflaciju za nerekose da kod nas inflacije nema,nize cene na artikle dakle prezivljavanje

  11. Kamo lepe sreće da je 1989. Tad smo bili država, sad smo kolonija. A mališan može samo da laže zatvorenike da je van kaveza strašno, a unutra raj na zemlji.

  12. Kako te bre nije sramota!Kolike su plate u Evropi a kolike u Srbiji nemoj porediti cene sa Evropskim!Bezobrazluku nema kraja !

  13. U CG ulje Iskon 135 din, Dijamant 145…pljevaljski sir 720 din….HDL hypermarket….dizel 181 din

  14. Gde ti čoveče živiš, cene su nam najveće u Evropi , primanja najniža i to je gola istina, i prestanite da lažete ovaj narod,

  15. Вероватно да министар није одавно изашао из Србије. Све је јефтиније у свим земљама ЕУ него у Србији. Становници северо-западне Србије иду у Хрватску да купе месо јер је тамо месо јефтинеје најмање 40% него у Србији. Министре дођи код мене кући и понеси пасош да те одведем да се сам увериш. Платићу ти повратну аутобуску карту.

  16. Ovaj misli da mi u Srbiji svi sisamo vesla, uzmi u obzir zarade i cene , inflaciju, pa onda nesto pricaj, najgore je kad ti neko stalno govori, da imas para u dzepu, a ti znas da je prazan.Politicari su poslednji soj ljudi, u opisu te profesije je laganje.

  17. О чему ти причаш Момировски, па ти си као средњошколац имао 1000 е џепарац, било ти мало па си хтео 1500е.

  18. Jedna od najskupljih zemalja u Evropi je Srbija,to znaju svi koji putuju,a takvih je malo,pa ova spodoba( ministar ni sam ne zna cega),moze ovako lagati.

  19. Да ли је министар ишао у неку школу? Ако јесте требало је да научи да цена може бити виша или нижа а не јефтинија! Јефтиније или скупље може бити оно што плаћате, дакле, роба, услуга, … али никако цена!

  20. Nama treba jos nekoliko decenija da Srbija dostigne BDP i BDP po glavi stanovnika koji je imala 1989. A sa platama i penzija 1989 se moglo mnogo vise nego 2023. Jedino je skuplja bila bela tehnika,TV, video rekorderi jer tada nije bilo da se roba zapadnih marki pravi u Kini kao sada , tj Kina je bila slaba ekonomski 1989,nego se proizvodilo u Nemackoj,Holandiji, Japanu…

  21. Momirovi je pravnik i veze nema sa ekonomijom zato lupa gluposti i uvlaci se Vucicu , da ne kazem gde, on gleda samo svije interese licne i gleda doje na funkciji Ministra da uveca bogatstvo svoje privatne firme. Takav Ministar nikada ranije nije bio clan vlade. Najgori je.

  22. Поштовани господине министре, кажу наши стари ским си такав си, а то важи сада за мене за оно што ћу вам рећи.
    Престаните да лажете народ и да га исмејавате. Много је ружно. Ми нисмо ни најјефтинији ни међу јефтинијим земљама Европе. Ви на ваги шта дајете и узимате од народа, ово друго преовладава. Цене у односу на примања грађана далеко је нереално.
    А и новинаре и водитеље треба да буде срамота јер не питају и не стају на страни народа. СРАМОТА

  23. Ko uopste slusa i daje ovoj budali prostora da bilo sta kaze u stedstvima javnog informisanja.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.