Momirović: Za dve godine 7.000 jeftinih stanova

Tomislav Momirović, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture  danas u Kragujevcu

Ostavite komentar


  1. Da li je ovaj tašnar svestan cifre o kojoj govori? 7.000 stanova od prosečno 35 kvm je 245.000 kvm prostora. To je preko 200 zgrada visine 5 etaža. Očigledno mu je uzor AV i njegova obećanja.

  2. Šta zna dete šta je 7000 stanova? Toma je brzo naučio zanat da olako obećava jeftine stanove i to u ovolikom broju, čime bi se rešio stambeni problem i starih i novih oficira. UKragujevcu se gradi čak 270 a biće ih, ne znamo kad, oko 900 . Na Galenici se gradi oko 300 stanova, u Zemunskim kapijama se prodaju stanovi svakome ko hoće da kupi. Gde se grade ti jeftini stanovi i kada će se izgraditi preostalih minimum još 6100 stanova?

  3. Cekamo ministricu lapsus ,sa izjavom., i obecanjem od 2000e prosecne cene rada ( njihova + nasa i srednja vrednost)
    Suocavanje ce biti jako bolno!

  4. Šta je sa metodom raspodele(prodaje) tih stanova?Predsednik obeća da će se napraviti pravedniji kriterijumi(da su „brzi prsti“greška premijerke)?Stanove kupuju ljudi koji rade godinu dana u službi(i to četvorosobne sa jednim članom domaćinstva),drugi sa stažom od dvadeset i više godina(sa četvoročlanim,petočlanim domaćinstvom) ostali su podstanari jer nisu bili „brzi“?Predsedniče,održi reč.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.