Na južnom kraku Koridora 10 kod Grdelice srušio se potporni zid, uzrok nepoznat

Ostavite komentar


  1. Uzrok nepoznat? Sumnjam da je tako. Zna se zašto- fušeraj da se što jeftinije uradi a što skuplje naplati od kredita koji će građani Srbije otplaćivati decenijama. Za vreme Tita se za ovako loš rad koji će koštati milione išlo u zatvor. Danas se vinovnici nagrađuju, ako ničim drugim onda mogućnošću da od izvođača radova dobiju debeli mito. Ona blajhovana toboža „gospođa ministarka“ bi trebalo najzad da radi svoj posao, koji, kako tvrde drugi stručnjaci ne zna, a ne da za sobom vodi rulju snimatelja kod obilaska gradilišta, kako bi je snimili pod šlemom i uvek u novoj garderobi!

    1. krivi su izvođači, krivi su podizvođači, kriva je ministarka plave kose – ekspertkinja po zanimanju, kriv je , valjda i onaj koji je svojom rukom na karti ucrtavao koridore . znači, niko nije kriv. a reka na fotografiji tako lepo ukorićena . zar ne ?

  2. Ne znam zasto se sruka ne javi i demantuje ova besmislena objasnjenja.Zna se da je gradnja potpornih zidova vrlo delikatan prvo istrazivacki pa onda izvodjacki posao i ne sme da dodje do greske .To je kao kada bi se deo mosta pri gradnji srusio.Sramota.

  3. sva sreca pa imamo alternativni pravac kroz Bugarsku, ja odavde proterati avto necu.

  4. ovo mi uopste ne lici na dobro, toliko novaca otislo nizasta, odnekle ce morati ponovo da namaknu novce.

  5. Pogrešan projekat,odabrana je potpuno pogrešna obala J.Morave za gradnju na nestabilnom tlu padina Kukavice,to i vrapci u Grdeličkoj klisuri znaju
    zato se dosada uvek gradilo na desnoj obali j.Morave.Opština i meštani su se godinama bunili ali ništa usijane Beogradske glave nemože da prepravi.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.