NALED: Recikliranje baterija bi u Srbiji moglo da košta duplo manje nego u svetu

Godišnji povrat ulaganja mogao bi da skoči dva i po puta

Ostavite komentar


  1. Počeli ste članak sa poznatom floskulom „niža cena rada u Srbiji“. Sve dok se tako razmišlja biće ova zemlja siromašnih i duhovno jadnih ljudi koje će iskorišćavati kojekakvi strani nazovi investitori.

  2. ukoliko se ova reciklaža isplati zato što su radnici u Srbiji manje plaćeni a resursi jeftiniji, onda je ovo zapravo loša vest za Srbiju.

  3. politicari ce se ugraditi. sirotinja ce da radi najprljavije poslove za 250 € Srbija ce se dodatno zagaditi

  4. Slave
    19. septembra 2021. u 07.20

    ukoliko se ova reciklaža isplati zato što su radnici u Srbiji manje plaćeni a resursi jeftiniji, onda je ovo zapravo loša vest za Srbiju.

    Evo, ja ću da vam odgovorim. Samo u Srbiji će zbog veće zarade da počne da se zakopava taj materijal za reciklažu. Zbog toga je Srbija obećana zemlja za slične stvari.

  5. Naša razvojna šansa-jeftina radna snaga (koju možete i da šutirate , ekološke norme se ne poštuju, sve može samo treba znati kome da se tutne koja para.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.