NALED: Recikliranje baterija bi u Srbiji moglo da košta duplo manje nego u svetu

Godišnji povrat ulaganja mogao bi da skoči dva i po puta

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

 1. Počeli ste članak sa poznatom floskulom „niža cena rada u Srbiji“. Sve dok se tako razmišlja biće ova zemlja siromašnih i duhovno jadnih ljudi koje će iskorišćavati kojekakvi strani nazovi investitori.

 2. ukoliko se ova reciklaža isplati zato što su radnici u Srbiji manje plaćeni a resursi jeftiniji, onda je ovo zapravo loša vest za Srbiju.

 3. politicari ce se ugraditi. sirotinja ce da radi najprljavije poslove za 250 € Srbija ce se dodatno zagaditi

 4. Slave
  19. septembra 2021. u 07.20

  ukoliko se ova reciklaža isplati zato što su radnici u Srbiji manje plaćeni a resursi jeftiniji, onda je ovo zapravo loša vest za Srbiju.

  Evo, ja ću da vam odgovorim. Samo u Srbiji će zbog veće zarade da počne da se zakopava taj materijal za reciklažu. Zbog toga je Srbija obećana zemlja za slične stvari.

 5. Naša razvojna šansa-jeftina radna snaga (koju možete i da šutirate , ekološke norme se ne poštuju, sve može samo treba znati kome da se tutne koja para.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Ekonomija

Ekonomija zasnovana na znanju 7

Ekonomija zasnovana na znanju

Luven grad u pokrajini Flamanski Brabant, nadomak Brisela, dom druge po veličini univerzitetske bolnice u Evropi i globalnog centra za istraživanje i razvoj nanotehnologija i poluprovodnika IMEC 2020. godine dobio je nagradu za Evropsku prestonicu inovacija – iCapital.

Naslovna strana

1. decembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.