Nikezić: Privatizacija EPS-a počela „tajnim“ poslom kojim se 11 srpskih hidroelektrana prenosi u zajedničku firmu sa mađarskom „MVM Group“

Ostavite komentar


  1. Jedini moguć razlog za ovu nerazumnu transakciju je da su učesnici uspešno obezbedili familiju do unuka.

  2. Ovo mora da se obelodani da građani saznaju kako se prodaju delovi EPSa. Kako mogu da se prodaju hidroelektrane i to u tajnosti.

  3. Samo motke i rasturiti ovu korumpiranu vlast SNS i poništiti sve ugovore koji su sklapali u ime države jer su skoro svi štetni po državu ,to je sigurno.Ugovori su korisni samo za pojedine iz vlasti.Ako se to ne uradi grdno ćemo se kasnije kajati.

  4. I šta čekate vi zaposleni u EPS-u i pratećim firmama ?
    Da se neko drugi izbori da vi svi zajedno ne završite na ulici besposleni?

  5. Dajte ljudi što pre da ove hostaplere pozatvaramo upropastice nam drzavu. Svi na ulice!!!!!

  6. Зашто запослени у ЕПС-у ћуте? Хоћете све на улицу? Само ћутите па ћете завршити на улици..сви напред да ступимо ову хохштаплерску власт..

  7. Prodavaće deo po deo,da narodu ne isplate akcije,jer ako ide ceo „EPS“ na prodaju onda mora vrednost firme da se iskaže!Ovako parče po parče i dovidjenja narode!

  8. Ovo je teški kriminal.
    Prvo to da se uopšte privatizuje imovina epsa na ovakav način.
    A tek to što su izjednačili vrednost 11 hidroelektrana sa 600 miliona evra a i 6 milijardi da su ih procenili malo bi bilo. Ameri treba da nam prave đerdap 3 za 3 milijarde npr.

  9. Hidroelektrane ni jedna država ne prodaje jer je to javno dobro. Možete imati novca za gradnju, ali na samo tek nekoliko mesta u državi imate uslov za njihovu gradnju. Ovo je poslednji ekser u kovčeg Srbije.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.