Novo poskupljenje goriva: Objavljene cene koje će važiti do petka, 8. jula

Ostavite komentar


  1. Koliko vidim cene idu rikverc, bas kao sto je preCednik i najavio. Ovim tempom do kraja leta 300, a do kraja godine 500 dinara za litar.

  2. Malo prodisali od korone, narod krenuo da putuje zeljan odmora a bagrq opalila cenu za gorivo vecu nego sto je bila kada je brent crude bio 130 dolara, kakav lopovluk i ponizavanje naroda

  3. Ovaj rikverc koji je vucic najavio, bas nam nesto ne radi,toliko lazi je izgovorio za vreme od kada je na vlasti da vise ne znamo ni ko smo, ni sta smo ,ni gde smo,ali znam jedino da mi ga je stvarno vise DOSTA!!!

  4. Istorija se ponavlja.. ponovo ‘90te
    Cene vrtoglavo rastu, plata prosecnog postenog gradjanina ove zemlje je obesmisljena, i nije samo do goriva. Ne zelim da pominjem vlast, oni imaju obrazlozenje za sve, cinjenice ili izgovore, nama to nista ne menja.
    Isto i sam, kao i mnogo ljudi, trazim izgovore da ostanem, ali realno jaz je ogroman izmedju pristojnih finansija i pukog prezivljavanja. Realno. U praksi, stavim na papir samo potrebno, izaberem prioritete, zatim od istih ponovo razmotrim prioritete i opet se nekako nadjem u minusu. Jbt, radim bar dva posla uporedo.
    Najgore od svega je, sto svakoga dana uspe da dopre do mene bar jedna info, koja me tera na razmisljanje… ko se to zajebava sa nama?!

  5. Pa verujte najboljem naj i naj predsedniku de je laž u svakoj rečenici.Puni budžet i glumi da se nešto gradi i radi.

  6. Građani moji,sugrađani i svi žitelji Srbije,ulice nas zovu,trebamo ih kao devedesetih…vreme je za bune protiv DAHIJA..!VREMEEE….

  7. Glasali ste ga,u čemu je sad problem!!!Gro glasova je dobio baš od sirotinje koja za leba nema!!!

  8. A vratiše i Komrakova,jadni mi cela ekipa iz devedesetih,vreme da se traži politički azil.Videćete,ode Srbija u težak rikverc

  9. Do 5 eura za litar placam i ne pitam za cenu. Nista nije lepse od slobode koju ti daje automobil. To je nesto u rangu interneta, televizije, farmCije.

  10. A ekonomista bogte. Pa mi smo stvarno srećnici što imamo ovakve stručnjake.

  11. Neka bre, treba 300 din da bude gorivo! Kad cutimo kao ovce onda i treba da nas sisaju! Muka mi je vise od ljudi koju pocinju glavu i trpe harac drzave

  12. Napredna srbija… kakav razdor je napravio vucic… sada sam dosao iz maxija nista nisam uspeo da kupim, a pored mene burzuji sa mercedesima i bembarama pune korpe raznih djakonija. Nekada to vidis kada dodju stranci a sada je prirodna pojava. Isto tako i vazduh, nekada je bio podnosljiv a ovaj trenutno nam skracuje zivot drasticno. Nema veze bar cemo svi pocrkati.

  13. Benzin je poskupeo za 36 din za 4 meseca koga bre ova bagra zajebava,motke u ruke pa da oni nama plate.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.