Odbile prekovremeni rad

Ostavite komentar


  1. Sada kada su radnice glasno i jasno kazale šta zahtevaju od svoga poslodavca država ima obavezu da preko nadležnih institucija ove zahteve podrži. Ispunjavanjem ovih zahteva poslodavac bi samo ostao bez dela profita.

  2. Od ove drzave zastite nema. Ovo je jedini nacin. Ne bih se iznenadio da drzava primeni silu da radnice odustanu od svojih zahteva. Ipak je ovo Vuciceva i Vulinova Srbija!

  3. Bravo i svaka čast ženama iz Kragujevca.
    To je jedini način da se izbore za svoja prava, jer od pomoći države i zaštite prava radnika u Srbiji nema ništa.
    Za minimalne plate svi poslodavci u Srbiji, i strani i domaći poslodavci zaista ne mogu i nemaju prava da očekuju od radnika išta više od osam sati redovnog radnog vremena.
    Ako poslodavci misle da mogu da dobiju više za ovako bedne plate radnika u Srbiji, slobodno mogu da idu iz Srbije gde god žele, jer radnicima u Srbiji takvi poslodavci nisu ni potrebni

  4. Da je država kako treba zaštitila bi radnike, kako Zakon o radu predviđa, ali ne nadajte se, ona postoji samo radi zaštite vladajućeg sloja. Puna podrška za hrabre radnice ove firme, izdržite do pobede koju Zakon o radu propisuje!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.