Osnovana Nacionalna asocijacija odgajivača goveda, traže dugačiji sistem subvencija

Ostavite komentar


  1. Koga bre prestavljaju 4 udruzenja samo u rasinskom okrugu ima 10 udruzenja nas niko nije obavestio

  2. Ja sam za da vam se daju subvencije u vidu oslobađanja od poreza na dobit u visini 1% po grlu, najviše do 50%.

    A da mi gradska sirotinja vama latifundistima plaćamo da radite – to ne, hvala.

  3. Subvencije za sva grla bilo umaticena ili ne. Samo visina razlicita .to i u svinjarstvu i u ovcarstvu..odrediti samo maksimalan broj grla.

  4. Kako vas nije sramota više, dokle ćete da pravite nova i nova udruženja, asocijacije i sl. Po čemu se vi to razlikujete od onih koji već postoje…pokušate da privučete pricom a sve se svodi na lični interes.
    Ministarstvo vam daje legitimitet jer im trebaju bas takvi kao što ste vi, svi ste površini,plitki,zahtevi neosnovani,suštinu ne prepoznajete,presrećni što vas pozovu na sastanak i jako bitni kada sa istog izađete bez obzira što vas ministarstvo prevodi žedne preko vode…savršeni ste sagovornici za njih i ubitacni za sve koji se istinski i primarno bave poljoprivredom.
    Ne znate ni sami ko ste i šta hoćete ali bi takvi nekoga da predstavljate.
    Traktori su bili na ulici …više se neće paliti i kretati za bilo kim od vas…izneverili ste te ljude.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.