Otvara se avio-linija Beograd-Niš, parama poreskih obveznika

Ostavite komentar


  1. Nisam siguran ali mi ovo lici na onu narodnu zaludan pop i jarice krsti, dok ti stignes do aerodroma, pa prodjes procedure pa se ukrcas pa onda letis, malo pa sletanje pa procedure pa do centra Nisa to mu dodje kao da si seo u auto i stigao u Nis, a ako krenes ranije stignes i pre aviona. Ziveli

  2. Sećam se davno je jedan niški direktor leteo iz Niša za Beograd, a svog službenog vozača poslao na Surčin da ga sačeka.
    Linija ima smisla samo ukoliko se letenje nastavlja dalje, na neku od mnogih destnacija na koje se leti iz Beograda.

  3. Kakva glupa odluka, niko u Srbiji nece leteti na toj ruti, a ni stranaca bas nema. Bolje da ulazu u brze pruge koje smo potpuno zapostavili, a dobro bi dosle i putnicima, a i za kargo.

Ostavite komentar


Ekonomija

Opasnost za svetsku proizvodnju hrane 8

Opasnost za svetsku proizvodnju hrane

Degradacija pašnjaka i područja za ispašu širom sveta zbog nestručne i preterane upotrebe, klimatskih promena i opadanja biodiverziteta, predstavlja veliku opasnost za proizvodnju hrane i dobar deo čovečanstva dovodi u rizik od gladi navodi se u istraživanju Konvencije za borbu protiv dezertifikacije UN, prenosi portal "Earth ekšn" (Earth Action).

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.