Penzioneri jedva preživljavaju, predsednikova „pojeftinjenja” su uvreda našeg dostojanstva: Dobrila Desivojević iz Zajedno Kragujevac

Ostavite komentar


  1. Svi gladni ce glasati za parizer,zivi bili pa videli.Ljudima su isprani mozgovi,zive kao zombiji.

  2. Čuj, uvreda dostojanstva! Pa vi se onda vratite u perod inflacije od milijardu, monstruozne privatizacije, period sankcija, i još mnogo toga… Izgleda da smo kolektivno doživeli lobotomiju, a nije bilo tako davno!

  3. Gledaju ocajne televizije,zakucani u stanove jer nemogu ni na vikend da odu.Lekove sve kupuju jer je scevisnhi tako zeleo!!Umiru na listi cekanja, kod lekarA dodju jer i to bez 7 dana cekanja nemoze.Ali nedirajte im familiju,brata svevisnjeg,coveka koji ih je unistio.Zaboravile sede glave sta im je radio u vreme korone?!Narod kome je uvek otvoren prozor,ali pogodite gde?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.