Ekološki ustanak pokrenuo peticiju protiv poklanjanja zgrada Generalštaba i za otvaranje memorijalnog centra

Ostavite komentar


  1. Kakva drskost da oni poklanjaju nesto sto je i vlasnistvo svih nas.Neka Vesic i mirodjija man poklannjaju samo ono sto je njihovo vlasnistvo a ovo sto je i nase nikako.Ne treba im dozvoliti jer su dovoljno devastirali ovu jadnu drzavu.Treba spasiti sro se moze spasiti.

  2. Sve mi je jasno cim je Vesic kontakt osoba. Ovi cetnici nekad napadali zute da su sve rasprodalo, oni sad gori, zuti bar nisu prodali Kosmet

  3. Najzad i od njih jedan patriotski potez. Podržavam svom snagom, kao neko ko je u to vreme bio na Straževici.

  4. Sramota,uzas,nedostatak pijeteta prema zrtvama bombardovanja, nezainterenovanost za javni interes,recju bezprizorno vredjanje zdravog razuma. I to bas sad kad postoji tehnicka vlada. Ne mogu da sacekaju konstituisanje skupstine I izbor vlade(kakve god),ali ne tehnicke.zgrada generalstaba je javno dobro, arhitektonsko remek delo.u svakojn uredjenoj drzavi zgrada bi bila obnovljena.namena bi morala biti u javnom intinteresu.ako gradjani finansiraju EXPO, zasto ne bi drzava investirala u ovu zgradu od javnog znacaja.izricito sam protiv davanja posla bilo kom investiture,domacem ili stranom.drzava mora da finansira rekonstrukciju. Uzasnuta sam.dovoljan je Beograd na vodi

  5. Poklonili su tolike fabrike, što ne bi polusrušeni objekat, kulturni spomenik.

  6. Jedna ispavka,žuti jesu prodali Kosmet.Ja bih,da sam na Vesićevom mestu,reda radi,ponudio Ekolozima neki tal u ovom poslu pa makar i letvu geometru da nose,i onda će predlog da dižu u nebesa.A kada saznaju da u tom poslu učetvuju i neke njihove kolege i koalicioni partneri tek onda će da valja.Moša.

  7. Poklonite meni nesto! Spomenik,definitivno, dokle ćemo ponižavati sami sebe.

  8. Zaśto SMO toliko dugo čekali sa peticijom ,pravim ofgovorom gradjana Beograda na rasprodavanjem.
    …čak poklanjanja imovine svih
    gradjana ..Stbije!?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.