Pijace otvorene, ostalo po starom

Od danas mogu da rade pojedine zanatske radnje; frizeri i kozmetičari od narednog ponedeljka

Ostavite komentar


  1. Zasto me teraju da krsim zakon.?Ako je policijski cas od 18 do 5h,znaci da vazi za sve gradjane.Ja da ga krsim necu I necu da budem povlascen kao kucnu ljuhimac(pas).Ili cu izlaziti kad izlaze svi ljudi,ali sa psima necu.Za moje zdravlje brinemo Bog I ja.A ako mi napisu kaznu sto sam izlazio van policijskog casa,pitam citaoce provnike,hoce li neko da me brani?

    1. Nisam citalac pravnik, ali vas podrzavam. Ova bolest me je zatekla u Nemackoj. U mestu u kome sam, postoji samo preporuka da stariji (meni je 70) I ili bolesni treba da se cuvaju. Izlazim da bih se snabdevala, od prilike, svaki drugi dan . Na pijaci I po prodavnicama stavim masku, I naravno, drzim povece odstojanje od ostalih, kao i oni od mene. Koliko primecujem, tako I ostali. Najugrozenije su osobe koje zbog posla razgovaraju sa mnogima, njih treba dobro zastititi, maskom, staklom

  2. Dragi Seniore, kasnimo mesec dana, trebalo je to uraditi pre mesec dana, (da svi izađemo, držeći rastojanje) i pokažemo „stručnjaku nad stručnjacima, sa sklonostima tirana, da ne može da radi baš sve i da je on naš uposlenik.No, prilika je propuštena i ostaje nam da se nadamo da ćemo iz ovoga izaći sa što manje štete po zdravlje.

  3. Mene zanima kako će moći da se ustanovi kad sam ja , penzioner , izašao ?Zar ne mogu izaći u 18 sati i šetati do 01 čas ! Jedino , ako na svakom izlazu , svake zgrade , stoji policajac i zapisuje kad je koji penzioner izašao !

  4. Restiktivne mere za seniore su vrlo ostre za sestesetogodisnjake+neka godina vise,jer su radno sposobni i vrlo aktivni u svim oblastima zivota.

Ostavite komentar


Ekonomija

Ne prodavati Staru šećeranu 10

Ne prodavati Staru šećeranu

Organizacija "Beograd u pokretu" saopštila je danas da je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika zakazala prodaju Stare šećerane po početnoj ceni od 680,6 mliona dinara i zatražila od Vlade Srbije da to zaustavi.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.