Popović: Nijedna moja firma nije registrovаnа u ofšor zonama

Ostavite komentar


  1. Koji je inace bio i ministar u Kostunicinoj Vladi.A sta je sve stekao i kako to je tek pitanje!Za vreme Kostunice se obogatio a sada placa porez u Rusiji a hoce ovde da bude ministar.Pa gospodine ako volis Srbiju onda ba r porez placaj u Srbiji ako neces a "volis" Srbiju onda idi i budi ministar u Rusiji.Dosta nam je ti dusebriznika koji su se obogatili pre vlasti i koji su sve zaradili pre vlasti a nemaju dana radnog staza a kada su izmuzlidrzavu i narod porez placaju drugoj drzavi ili ga ne placaju kao ti!

  2. Naravno da nije nijedna tvoja firma tamo, to je neki drugi Nenad Popovic. Nego Neso, gde ti je licna karta?

  3. Vojkan –
    Koji je inace bio i ministar u Kostunicinoj Vladi.A sta je sve stekao i kako to je tek pitanje!Za vreme Kostunice se obogatio a sada placa porez u Rusiji a hoce ovde da bude ministar.

    Наравно, Ненад Поповић није био министар у Коштуничиној влади, ни првој, ни другој. Ипак, аутор коментара сматра да су његове мисли и идеје вредне да их подели са другима. Он чак осуђује и прекорева. И све то, полазећи од измишљене чињенице.

  4. Dok su nama 27 godina pričali o patriotizmu (a to rade i dalje, mitske priče o Kosovu i tsl) oni se flagrantno (i ubrzano) bogatili kao na primer Popović….Ništa novo u nas, opisali već naši pisci u "sve će to narod pozlatiti" a Steriju, Nušića, Domanovića da i ne spominjem.

  5. Raspisala bih konkurs za odgovor na pitanje:zasto ovaj ruski covek mora biti u vladi nesrecne Srbije kad SNS i bez socijalista ima komotnu vecinu?Zasto smo mi taoci politike od pre cetvrt veka i zasto placamo sve koji malo rade za sebe,malo za Ruse ali nikad za narod.

  6. Zašto se minimizuje poslovna sposobnost Nenada Popovića kada je opšte poznato da čovek uspešno vodi kompaniju u Rusiji koja zapošljava od 3000 do 5000 radnika u zavisnosti od potrebe proizvodnje.
    Umesto da se ponosimo našim ljudima koji kapital stvaraju u inostranstvu i imaju iskrene namere da svojim znanjem, sposobnošću i integritetom pomognu Srbijji, mi se trudimo da poreklo njihove imovine dovedemo u pitanje, iako pokriće za sve to postoji nedvosmisleno u privatnom poslu kojim se bavi.

  7. Eh, kada bi hteo da objasni kako je zaradio onaj prvi milion….Eto, čovek koji se ne eksponira toliko, a u stvari uvek je tu negde u vladajućim krugovima, retko kada se čuje njegovo mišljenje ili diskusija na bilo koju temu. Ruku na srce, šokirana sam saznanjem da je težak 75 miliona $.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.