Poređenje cena u regionu: Koliko košta gorivo u Srbiji, BiH, Crnoj Gori i Hrvatskoj i gde je najjeftinije

Ostavite komentar


  1. Profesor Radosavljević je juče u emisiji SAT na RTS-U rekao jednu istinu koju niko do sada nije smeo reći. Naime privreda i građani plaćaju jednu od najeftinijih cena za gas i struju i država zahvatanjima preko cene dizela a i benzina plaća uvoz struje a i gasa i jednako uzima i od privrede a i građana.

  2. Pobogu ljudi, da bih uporedio cene goriva u regionu treba da pročitam tekst veličine sažeto prepričanog rata i mira. Napravite običnu tabelu sa imenom države, cene benzina i dizela u evrima i dinarima i ćao. Ko hoće da čita ovu detaljnu analizu nek mu je na zdravlje. Ja toliko vremena nemam.

  3. laž je, da je struja jeftina! saberite sve naplaćene takse i akcizu(u srb struja je luksuz, treba kuvati na izvaljeni drveni patos, što su i radile doseljene komunjare u srbiju), čak i trošak očitavanja brojila… jedvostavno, kad se vratite sa godišnjeg pogledajte račun za taj mesec !!!

  4. Au ljudi čemu ovoliki tekst? Kao doktorska disertacija. I ako te naslov zainteresuje izgubiš volju za čitanje kad vidiš koliko to traje.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.