Prenos zemljišta u vlasništvo PKB potvrdio Upravni sud

Reagovanje Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture povodom teksta "Država u korist Al Dahre izigrala sopstveni zakon"

Ostavite komentar


  1. Ovde je vekovno pitanje; ko je stariji,kokoska ili jaje? Dali je PKB vlasnik zemlje koju obradjuje ili nije sporedna je stvar. Vlasnik nad PKBeom je bila SRBIJA a ne neka AVdakra. Prodali ste i zlato i dusu Srbije pa se sad hvatate za neke pozutele papire, kao da oni donose zakone a ne lopovi u Skupstini.

  2. A zašto nije država potpisala ugovor sa Arapima već PKB.O prodaji PKB-a je odlučio Vučić i Vlada pa šta vam tu nije jasno,upotrebili ste direktora iliti predsednka UO da potpiše ugovor jer se zemljište vodi na PKB.To je mućka ako ova vlast to neprepoznaje

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.