„Od septičke jame, preko čučavca u dvorištu, do žbunja iza kuće“: Zašto čak 38 odsto stanova u Srbiji nema priključak na javnu kanalizaciju?

Ostavite komentar


  1. Pa vi stvarno u Srbiju neznate stacete pisati protiv drzave pa u svetsku ima septicke jame i nisu prikljuceni na kanalizaciju pa platite ljudima da se izgradi i prikljuce

  2. Radikalno naZadni nacionalsocijalički Srbistan sanja o metrou, a ne o kanalizaciji, civilizacijskom dostignuću iz Antike.
    A to je samo skupljanje i odvođenje, kanalisanje otpadnih voda. Mi još uvek i posle dvanaest godina i u trećoj deceniji dvadesetprvog veka nemamo ni jedno jedino postrojenje za prečišćavanje komunalnih otpadnih voda… „Beograd na vodi“ i doslovce smrdi.

  3. Tačno. U naselju u kome živim 22 godine, na 20 minuta od centra grada o kanalizaciji se svih ovih godina priča samo u predizbornim kampanjama.

  4. Kad vidimo ko su ministri za građevinarstvo i životnu sredinu, jasno je koliko se o ovom problemu misli.

  5. Nije problem septička jama, problem je neprečišćavanje otpadnih voda. Moja rođaka iz Slovenije i dalje ne veruje da se to u Srbiji baca direktno u reke.

  6. milion nelegalnih objekata i stanova, a niko nije dao ni dinara za infrastrkturu.

  7. U opstini Bogatic ne postoji kanalizacija, cele stembene zgrade na septicku jamu, koja konstantno izliva, dvorista natopljena otpadnim vodama.
    Pola sela nema ispravnu pijacu vodu.Farme od po vise hilhada svinja, istacu otpadne vode po njivama.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.