Protest organizatora venčanja, proslava i drugih vrsta slavlja

Ostavite komentar


  1. Bas blesava ova srpska , do juce trzisna utakmica…!! Sad bi svi na narodne jasle i drzavnu kasu , kojom raspolazu gelipter-strucnjaci…
    Konkretno , dozvoliti ovoj bransi rad , uz obaveznu prethodnu vakcinaciju ucesnika veselja…!! Mislim , da bi utihnuli…

  2. Mislim da su se ljudi vec prilagodili na ovu situaciju , tako da sve obavljaju u krugu porodice . Tako da im ne trebaju nikakvi organizatori vencanja proslava i drugih vrsta slavlja . Sami organizuju kod svoje kuce i stvar u redu . Naravno uz pridrzavanje propisanih mera . Distanca , maske , broj ucesnika …A ovi mogu protestovati do mile volje , ako ih narod ne podrzi .

  3. Sala 350-400 gostiju ,svadbe,rodjendani,sahrane…..jedan zapošljen stolica 18-20 evra 6-7 hiljada evra ,vikend 15.000 evra promet ,četiri vikennda 60.000evra promet u knjigama iznajmljena sala 120 evra na dan,taman da pokrije struju,grejanje,Ima tu troškova ali ima i zarade koja se godinama ne oporezuje,nikada inspekcija nije kontrolisala rad na crno u takvim ustanovama i sada ,,pomagaj,,pojedine sale nemaju ni kantu za smeće jer im se ne isplati ,velika kvadratura,zatrpavaju nam kontejnere svakog vikenda.O manevrima,pucnjavi,vatrometu u pola noći niko ne komentariše.Da je bilo reda sada ne bi tražili pomoć.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.