Protest penzionera sutra u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Podrska OPLJACKANIM penzionerima, svi sutra izadjimo na protest, odvojimo pola sata kako bi im dali do znanja da znamo da krse zakone i Ustav Srbije. Svi kojima je oteta penzija imaju pravo da tuze drzavu vec je podneto nekoliko hiljada tuzbi, na to nemoze pravosudje biti ravnodusno, moraju doneti neku presudu a onda pravu u Strazbur gde nema politike i tu nam je uspeh zagarantovan.

  2. Penzioneri su imovinski oštećeni i imaju pravo da protestuju jer Ustav i Zakon krši onaj ko bi trebao najviše da ga poštuje i štiti.

  3. Opet ce Veliki Vodja da kaze da su organizatori Djilas i „Zuta Banda“.

  4. Pitanje je da li ce vlastodrsci uopste da primete proteste penzionera. Oni ih primecuju samo onda kada im treba zakinuti penzije i uzeti ono sto se uzeti nije smelo, ali za njih to ne vazi. Za njih ne vazi Ustav niti bilo koji zakon, oni su drski i bezobrazni, a predvodi ih diktator Vucic, koji se u ovoj Srbiji za sve pita, on je i predsednik, on je i premijer, on je i tuzilac, on je i sudija, on je sve ono sto u ovoj zelji vec 6 godina ne valja.

  5. Сви. АВ хоће опет да нас насамари. Сви.

  6. Postoji prilično učinkovit način u borbi protiv onih koji predvode državni aparat u napad na svakog pojedinca. On se svodi na slabljenje moći te strukture makar se ona krila iza zastave Srbije. Otkazati sve gde je vlasnik Srbija (režim) a to je npr: gorivo, mobilni telefoni, fiksni, osiguranja, letovanja, zimovanja, ekskurzije, kupovati kod seljaka na pijaci, smanjiti opstu potrošnju na minimum. Sistem se može brzo urušiti. Uvesti sankcije sopstvenoj državi.

    1. Upravo tako treba im dati do znanja da oni zavise od nas a ne mi od njih. na kraju krajveva mi ih i biramo ali ovog puta smo DEBELO OMASILI.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.