Treći dan protesta poljoprivrednika: „Mi se kućama ne vraćamo dok ovo ne rešimo“

Ostavite komentar


  1. Na koje pregovore da dođu kad ste iste prevarili vec 10000000000 puta 100 i kome oni da veruju kad lažete , lažete i lažete , u tom prvo mesto zauzima bivši ministar NEDIMOVIC pa par mesta prazno pa opet on indirektno.

  2. Dok ne skinete bagru sa vlasti ja se ne vraćam tamo ma koliko volio Vojvodinu koju predadoste Miloševiću 1997 u jogurt revoluciji.Sve sam ostavio i otišao…Srce me boli za mojim Novim Sadom…Ali…

  3. Ova ministarka umesto da radi za poljoprivrednike I za storage I Volare,ona brine za stranku I sta je politizovano. A samo obecavaju I lazu ovaj narod,kao da smo mi maloumnici. Podrska za sve koji protrstuju I postare,a trbalo bi I oni sto nose pelene na radnim mestima.Napravi nas Vucic kolonijom I robovima.

  4. Potpuna podršak poljoprivrednicima,ajde što neko reče Šumadija,Pomoravlje i ostali podrska. Da nam unučad nehrane sa glistama,crvima i bubama. Smetaju im krave ,normalna ishrana . Vreme je ljudi ovi su ludi i zlotvori čovečanstva.

  5. ako smo mi u Beogradu mesecima mogli da trpimo blokade zbog protesta Srbija protiv nasilja, moze i ostatak drzave (koji stalno trazi da zivi kao u Beogradu) da izdrzi protestne blokade onih koji nas ‘lebom hrane.

  6. I tako će dok im se neki dan ne obrati nepomenik i ne „ubedi“ ih da odustanu od protest do posle izbora a da će on posle izbora da sredi sve( ko svinja baštu posle kiše) bar ja tako mislim ko preživi pričaće !!!

  7. Ovima je cak je seljacka muka politicka, obraza nemaju. Lepo postari, poljoprivrednici na izborima odlucite, nema vas malo

  8. Gde li su poljoprivrednici iz ostalih regiona Srbije, samo vojvodhani traze pravdu i prestanak lopovluka nad poljoprivredi

  9. U zadnjih 10-12 godina postali smo robovi aktuelnoj vlasti !
    Mora nešta da se menja ko će seljaka razumeti !

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.