Protest radnika IMT-a

Ostavite komentar


  1. IMT treba pokrenuti, to je svakako preduzeće koje može i treba da opstane, ako ljudi u vladi to ne vide onda ne znaju šta rade.

  2. Srbija moze da proizvodi kvalitetne traktore male i srednje snage koji bi imali trziste; takodje i prikljucne poljoprivredne masine. Podrska za opstanka IMT-a.

  3. Bolje jos jedan Beograd na Vodi nego fabrika dobrih traktora, mi cemo kupovati one nikakve iz Kine!!!

  4. Evo samo da vas pogleda svemocni vodja i namigne svojom magicnom trepavicom, ne zaboravite da glasate za njega jos par puta.

  5. Vlada je dosad dala milione evra iz para poreskih obveznika, stranim "investitorima" placajuci za svako radno mesto po deset hiljada evra! Niko da se seti da deo tih para ulozi u traktorsku industriju. . Em bidmo zadrzali dosadasnje radnike, em proizveli za nasa seoska gazdinstva, a zaradile bi se pare i izvozom traktora. Ali, izgleda nema ko o tome da razmislja. Vazniji su nam stranci id nasih domacih firmi.

  6. Не одлучује он о томе, зато и не добијате одговор.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.