Putevi Srbije: Tokom vikenda promocija elektronske naplate putarine

Ostavite komentar


  1. Potrebno je da se resi problem uskih grla na prilazima naplatnim rampama. Tek tada elektronska naplata dobija na znacaju. Ovako kad je guzva, dzaba vam ENP kad su sve trake zauzete. Potrebno je problem resiti kao u Zagrebu Lucko, gde je ENP naplata kilometar pre cash placanja.

    1. To sam i ja htela da kazem. U Staroj Pazovi redovno zauzmu ENP traku oni koji cekaju na naplatu. A posao pandura na naplatnoj rampi je pesma. Sede i bleje.

  2. Nije tačno da je brže. Na izlazu it Beograda ka Nišu samo 3 prolaza. Na ulazu u Beograd malu broj kanala tako u periodima gužve teško se prilazi tim prolazima zbog gužve. Nelogična ukrštanja sa običnim kanalima. To su samo neke od primedaba. Nemogućnost uvida u stanje. Vrlo loš sistem.

  3. Da li neko u Vladi uopste razmislja o vinjeti kad vec nadlezno ministarstvo ne?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.