Rio Tinto: Navode o nezakonitim plaćanjima shvatamo ozbiljno

Ostavite komentar


  1. Nema potrebe da se ovde pridrzavate zakona,zapravo nema potrebe da ste ovde. Dovidjenja,odnosno zbogom!

  2. Prisustvo Rio Tinta na teritoriji Republike Srbije izaziva „antirudarski sentiment“ koji moze izazvati nesagledive posledice ti stanovnistvo Srbije. Zbog toga ministarka za zastitu zivotne sredine ima diskreciono pravo da deportuje Rio Tinto iz Republike Srbije. Rio Tinto ima pravo da na ovu odluku podnese zalbu opstinskom sudu Loznice. Ministarka moze ponistiti odluku suda.

  3. U katastru istražnih prava Ministarstva oni se na prostoru Jadra bave istraživanjem pijaće vode! Pogledajte!

  4. Verujem da je Australija povezala svoje interese u vezi Rio Tinta sa AO i dodatno vršila mučenje na Đokovića.Osvetilu se Asu i za vakcine i za Rio Tinto i za prvo mesto.

  5. Nije prvi put da neka država tj. režim žrtvuje pojedinca radi aktuelnog politićkog interesa. To Novak nije mogao shvatiti, jer on je pošten radnik i humanista. Svi su prfitirali, samo Novak mora ispočetka, a hijene samo čekaju.

  6. Gotovo je.Idete kuci.Viza vam je ukinura.Uskoro obljavljuje Ana Hvala na svemu.

  7. U Srbiji , pogotovo posle maltretiranja naseg Noleta nemate sta da trazite ,ako ova vlada ne moze to da uradi narod hoce

  8. Ko bi ovde mogo uci da nema dozvolu. Prvo se uzmu pare pa onda vrsljsju kud hoce i rade sra hoce.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.