RTS: Postignut dogovor o minimalcu, detalji sledeće nedelje

Ostavite komentar


  1. Džaba povećanje koje ništa neće značiti kad mi tehničko osoblje u predškolstvu primimo taj minimalac tri puta godišnje samo ove ostale mesece sve ispod minimlca a na sve to njavljena poskupljenja će pojesti to povećanje….MAZANJE OČIJU SRBIJI

  2. GODINU DANA PRIČAT O POVEĆANJU OD IDUĆE GODINE .O OTETIM PARAMA I NE ŠOŠITE.VRATITE OTETO ,NE DELITE NAŠE .S R A M O T A…

  3. Znači i porez za plate ide gore i opet punjenje budzeta koji nema završni račun???? Amožda u državnim službama kod privatnika idu otkazi,jer odakle da se plati,pa nije niko otvarao i ulagao da bi izdržavao radnike već i on da nešto zaradi!! A posla nema?!

  4. Je li to čekaju narednu sedmicu da bi aminovao šef, pošto je mnogo zauzet (čitaj priklješten) od ovih što im obećao implementaciju dogovora o Kosovu.

  5. Cista laz vucic je odredio minimalac i tacka kakvi sindikati to su sve poltroni a njemu trebaju takvi

  6. Opet obećava „najveće povećanje minimalca u istoriji“ koji je bio ispod svakog minimuma. Opet Mali bahato i arogantno laže građane.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.