Sindikat EPS-a traži veće plate i smenu v.d. direktora Miroslava Tomaševića ili će protestovati

Ostavite komentar


  1. Njima treba dati budak u ruke da ručno kopaju ugalj jer zbog takvih danas uvozimo ugalj iz pet država.

  2. Kome je vrednost boda 216 dinara??? Cele 2022. godine nismo presli preko 190 dinara, predsednice sindikata, cisto da Vas obavestim.

  3. Alimpijevića je za direktora Kolubare postavio Grčić.
    Samo da se zna!A sada je „predsednik“sindikata.
    Da li to još negde na svetu ima?

  4. Dok mi sa minimalnim zaradama od 37000 dinara jedva uzlazimo na kraj, vi sa velikim minimalnum zaradama se bunite i hteli bi jos. Kako vas bre nije sramota? Uvek ste imali najvece plate ! Sram vas bilo. Sto se niste bunili i strajkovali u vreme Grcica koji je unakazio EPS uz blagoslov bivse preletacke ministarke energetike?!!

  5. Eps je postao obična banda lopova i secikesa. Koja funkcioniše i ponaša ses kao država u državi.

  6. Cena sata za novembar 195,43, kakvih crnih 216din???Ovo je cena rada iz 2016.godine..
    Gospodine predsedniče sindikata, el ste vi predsednik samo radnika iz Kolubare ili svih radnika EPS-a?

  7. Sindikat Eps-a je davno kupljen,izdajnici,prodane duše.Da nije tako nebi razbili i izdelili EPS,uništili stub države.

  8. Kod nas u sindikatu hidroelektrane Bajina Bašta je cirkus .predsednik je momak koji je na izborima bio na listi Narodne Stranke i podržavao Krsmanovića a onda se učlanio u SNS i podržao ,,Đokinog“. Uz dobru platu koju ima dobija od nadohnadu i za mesto predsednika skoro 100 000 ….nas radnike u opšte ko šiša.

  9. Eps je u rasulu totalnom. SNS kadrovi se izivljavaju sa majstorima. Samo mobing i ništa drugo. A predsednici sindikata članovi SNS-a. Skupo ce narod platiti vladavinu SNS-a. Šljam do sada neviđeni.

  10. Da baš isplativo izvozi se privatnim kamionima ćoškare, jeftinija nafta od uglja

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.