Sindikat Sloga: Povećanje akciza je udar na životni standard

Ostavite komentar


  1. Не може ми стандард толико опасти , колико могу да стегнем каиш ! Животни стандард је као дирижабл: Да би се подигао , мораш многе ствари избацити из њега !

  2. Da li je moguće da gorivo bude skuplje u Srbiji za 60 dinar i više i skuplje nego u Grčkoj?Koje je opravdanje?Nezasita vlast!!!

  3. Ma boli uvo sve u SNS -u a naročito vladajuću svitu za standar garađana. Dok je njima (vladajućoj sviti) dobro i lova prisiže, njh narod i njihovo bitisanje ne zanima do sledećih izbora. A do tada ko preteko, preteko.

  4. Tanja , akciza utiče i te kako na starije ljude koji koriste svoje automobile za odlazak kod lekara , na pijacu , u prodavnicu…..
    Ili Vi mislite da ugroženi ne treba da se kreću , da nemaju pravo da popiju šoljicu kafe ili čašicu pića ….U stvari ako neko ima auto onda on po vama nije ugrožen , neka ga proda zaključa se u svoj stan , baci ključ i sačeka sudnji dan.

  5. Gde su dizel i benzin najjeftiniji u okolini ,ako već dobijemo dobro kupujemo najjeftiniju rusku naftu gde se to vidi.Na venama na pumpama ne i to je sigurno…

  6. Zasto se sindikalci niste izborili za veci minimalac sad odmah sve poskupelo po nekoliko puta sta vas sprecava da se borite za prava radnika

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.